Ілона Гвоздьова шокувала, як російські окупанти понівечили будинок її свекрів – фото

Зірка “Танців з зірками”, українська хореографиня Ілона Гвоздьова приголомшила кадрами зруйнованого заміського маєтку батьків її чоловіка внаслідок наймасштабнішої комбінованої ракетної атаки Києва 2 січня.

Так, танцівниця поділилася з шанувальниками прикрою новиною. Сьогодні, 2 січня, коли країна-агресорка атакувала столицю безпілотниками, “Кинджалами” та крилатими ракетами, маєток батьків її чоловіка залишився понівеченим уламком. У своєму фотоблогу хореографиня показала вибиті вікна і повалені дроти на подвір'ї близьких людей.

“Ніч була жахлива для усієї країни. Нашу сім'ю лихо теж не оминуло, але усі живі, і за це дякуємо”, – написала зірка.

До слова, сама Гвоздьова разом з родиною у цей час перебувала в укритті. Ймовірно, постраждалих немає. Це хоч дуже налякало знаменитість, однак вона зазначила, що її родина “жива і це вже свято”. І висловила щиру вдячність силам ППО.

Зазначимо, на початку повномасштабного вторгнення російські окупанти завдавали руйнувань оселі самої Ілони Гвоздьової. Тоді вона з прокльонами записала емоційне відеозвернення до терористичної держави, де висловила всю свою ненависть громадянам РФ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *