Потужні вибухи в Криму: куди насправді влучили ЗСУ та чому в Мережі “ховають” Герасимова

У Криму гаряче, наче влітку. Повітряні сили влаштували окупантам незабутню ніч у тимчасово окупованих Севастополі та Саках. Долетіло аж до Новоросійська. В мінубивств РФ волають про одну з наймасштабніших атак дронів на Крим. А в ЗСУ мають гарні новини.

Найновіші подробиці успішного нальоту на рашистів розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналіст Артем Зябкін.

“Трєвожно” в Криму

У Криму знову було “трєвожно”. Опівдні 4 січня російські моніторингові канали почали бити на сполох. Буцімто над Чорним морем злетів американський розвідувальний літак, а потім і безпілотник. А це означає, що будуть бити по Криму. І не помилилися – за мить вони вже почали волати про перші прильоти.

А вибухало у Криму дуже гучно. Пізніше очевидці повідомили, що “прильоти” таки були, до того ж кілька, зокрема в Євпаторії.

Згодом з’явилася інформація і з інших куточків Криму. Слід від невідомої ракети бачили в Сімферополі, вибухи чули в Бахчисараї. Дим виднівся в районі Севастопольської бухти та мису Фіолент. Один із місцевих опублікував ось таке чудове відео, де детально описав, куди саме прилетіла українська ракета.

Як пізніше написав проукраїнський телеграм-канал “Крымский ветер”, одна з ракет таки прилетіла просто в окупантів. У Севастополі уражено військову частину – російська ППО не змогла її перехопити. Гарні новини були і під Саками. В селі Уютне українські сили уразили “жирну” ціль.

“В район села Уютное Сакского района запросили много машин скорой помощи, сообщает наш источник”, – йдеться у повідомленні.

Читайте провідні новини дня:

Деталі не змусили на себе довго чекати. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у звичній для себе манері передав привіт окупантам у Криму. Українські ВПС вгатили по командному пункту окупантів.

Стали відомі втрати окупантів

Вже відомо і про втрати рашистів, і вони чималі. Загинули на українській землі у Криму понад 2 десятки окупантів, серед яких – високопоставлені офіцери.

А тим часом видання Visegrád 24 заявило, що під час атаки у Криму перебував і очільник Генштабу РФ.

Герасимов – всьо?

Кажуть, що Герасимов – всьо. Але зауважимо, що наразі офіційного підтвердження від української сторони немає, а від росіян правди взагалі не дочекаєшся. Наразі ж маємо інтригувальний коментар керівниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони півдня Наталії Гуменюк.

Як пише цей канал, гауляйтери Криму та Севастополя в паніці просять Кремль посилити ППО в Криму. А чи не пізно?

На момент запису цього відео в Севастополі лунає повітряна тривога, а телеграм-канали трублять про ракетну загрозу. Причому вже напряму звертаються до містян. А севастопольці, як бачите, ставляться до небезпеки легковажно. Напевно, звикли, що Україна б’є по військових об’єктах, на відміну від рашистів.

Але одним лише Кримом не обійшлося. Українські БпЛА долетіли аж до Новоросійська. В місті повідомляли про роботу ППО, і як видно на знімках, вона працює неподалік житлових кварталів міста, чим сама ж наражає своїх громадян на небезпеку.

Український БпЛА залетів до Новоросійська

Та коли це зупиняло рашистів? Чи були там успішні влучання – невідомо, не уточнюють цього і в ЗСУ. Але сам факт того, що український БпЛА без проблем може залетіти вглиб Краснодарського краю, долетіти до тепер уже головної бази Чорноморського флоту РФ, дорогого вартий.

Комбінована атака на Крим

Загалом ця атака стала однією з наймасштабніших за останній час і не простою. Задіяні були БпЛА та ракети, тож її можна впевнено називати комбінованою. Таку тактику також використовують рашисти, чим намагаються перевантажити українську ППО. Ну що ж, у цю гру можна грати вдвох.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ГЕРАСИМОВ – ВСЬО?! ПОТУЖНІ ВИБУХИ В КРИМУ! Стало відомо, КУДИ влучили ЗСУ!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *