Відомому американському співаку зробили операцію з видалення пухлини мозку

Відомий американський співак Майкл Болтон переніс операцію з видалення пухлини у мозку.

Про це виконавець хіта “Said I Loved You… But I Lied” розповів особисто на сторінці у Facebook. Артист залишив пост, у якому зізнався, що пухлину у мозку в нього знайшли перед новорічними святами:

“Я хочу почати з того, що побажаю всім щасливого та здорового нового року! Я також хочу поділитися тим, що 2023 рік завершився для мене дуже неочікуваними викликами. Перед святами виявилося, що у мене пухлина головного мозку, яка потребує негайної операції. Завдяки моїй неймовірній медичній команді операція минула успішно. Зараз я відновлююсь вдома в оточенні величезної любові та підтримки моєї родини”, – розповів Болтон.

Також співак повідомив шанувальникам, що наступні декілька місяців він приділятиме час відновленню, тому змушений тимчасово перервати свої гастролі:

“Мені завжди найважче розчаровувати своїх шанувальників або відкладати шоу, але не сумнівайтеся, що я наполегливо працюю, щоб прискорити своє одужання та незабаром повернутися до виступів”, – пообіцяв зірка.

Зазначимо, що Майкл Болтон здобув всесвітню популярність на межі 1990-х. Він  підкорив вершину американських чартів і виграв декілька премій “Греммі” за кавер-версії соул-хітів шістдесятих, таких як “When a Man Loves a Woman”.

Серед найвідоміших пісень виконавця “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, “How Am I Supposed to Live without You” та багато інших.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *