День: 07.01.2024

Соцмережі “вибухнули” реакцією на прорив водогону на одній з вулиць Києва

У соціальних мережах фактично відразу відреагували на прорив у Святошинському районі міста Києва. Місцеві жителі розпочали активно поширювали у соціальних мережах меми, іронічні дописи та навіть анекдоти. Особливо активні поширювали… Read more »

У Святошинському районі столиці стався прорив каналізації: вулицю затопило фекаліями

Прорив водогону стався на Борщагівці, а саме по вул. Жуля Верна. Про це інформують у соціальних мережах.  На відео та фото видно, що припарковані машини вже добряче залило. Пізніше у… Read more »

Конгрес США досяг угоди, яка допоможе запобігти шатдауну: деталі

Республіканці та демократи у Конгресі США досягли угоди про федеральні витрати у 2024 році, щоб запобігти частковій зупинці уряду (“шатдауну”). Про це пише Reuters із посиланням на спікера Палати представників Конгресу… Read more »

“Не думаю, що нам слід вдаватися до фінансових репресій”: заступниця голови Нацбанку — про ухилянтів

В рамках того законодавчого поля, що існує на сьогодні, фінансово обмежити осіб, які ухиляються від мобілізації в Україні, не можна. Про це заявила заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова в ефірі “Ми… Read more »

Як поскаржитися на зачинене укриття: в Україні запрацював бот в Telegram

Щоб оперативно приймати інформацію про укриття, які зачинені під час повітряної тривоги, в Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості України запустили спеціальний бот у Telegram. Про це повідомив заступник міністра Тимур Ткаченко…. Read more »

Євген Клопотенко розніс свято Водохреще і пояснив, чому негативно до нього ставиться

Відомий український кухар Євген Клопотенко різко висловився проти свята Водохреще, яке цьогоріч святкували 6 січня. На сторінці в Instagram знаменитість залишив допис, у якому пояснив, чому негативно ставиться до цього… Read more »

Дикий відповів, чи можна мобілізувати українців з-за кордону

Мобілізувати українців, які перебувають за кордоном, в тому числі ухилянтів, які незаконно втекли з України після 24 лютого 2022 року фактично неможливо, бо для цього нема необхідних механізмів. Про це… Read more »

Законопроєкт про мобілізацію буде змінено: секретар комітету ВР розповів подробиці

Секретар комітету з нацбезпеки Верховної Ради Роман Костенко заявив, що після опрацювання в парламенті законопроєкт про мобілізацію буде “змінений досить суттєво”. Народні депутати мають запитання буквально до кожної статті. Про… Read more »