“Все йде до Третьої світової війни”: боєць “Вовків Да Вінчі” припустив, чи досягне Україна капітуляції Росії

Я думаю, що 2024 рік стане важчим не тільки для України, а й для всього світу. Я схильний до теорії Третьої світової війни. Все йде до того. 

Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA висловив артилерист батальйону “Вовків Да Вінчі” — “Бас”.

“2024 рік, 2025 рік особливо — це напевно буде якраз… всі визнають, що це так. Дай Боже, що я не правий. Як казав один сучасник, буде гірше і нам просто треба бути до цього готовими”, — вважає військовий.

Він розповів, що росіяни зараз увійшли в особисте життя кожного українця. Однак, щоб досягти капітуляції Росії, потрібно дуже багато часу та зусиль.

“Щоб ти не планував в своєму особистому житті, ти мусиш оглядатися на те, що тут може прилетіти, тут можуть вбити, тут я не можу собі це дозволити тому що через особливий стан держава не може мені цього дозволяти. Звісно, хочеться застати капітуляцію Росії. Але в мене чомусь є сумніви, що за мого життя це буде. Дуже багато зусиль для цього треба зробити”, — розповів “Бас”.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео Ви хочете знову м’ясорубки під Києвом? Будьте мужиками! Артилерист “Вовків Да Вінчі” “Бас”

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *