День: 08.01.2024

Блінкен запевнив, що США докладають значних зусиль, щоб уникнути конфлікту між Ізраїлем та Ліваном

США докладають дипломатичних зусиль, щоб уникнути серйозного силового загострення на кордоні Ізраїлю й Лівану, де підрозділи Хезболли продовжують обстрілювати ізраїльську територію на тлі бойових дій у секторі Гази. Про це заявив… Read more »

На Сумщині пролунав 61 вибух: деталі

Стала відома ситуація на прикордонні Сумської області станом на 21.00 8 січня 2024 року. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у повідомленні у соціальних мережах.  Протягом дня росіяни здійснили… Read more »

Терезам варто очікувати сюрпризів, а Стрільцям потрібно хотіти більшого: гороскоп за картами Таро на 9 січня 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 9 січня 2024 року розповідає, що Водоліям треба довіряти партнерові, а на Раків попереду чекають нові відкриття. Читайте детальний і точний гороскоп Таро на… Read more »

Ставляться як до худоби: бойовики з Сербії поскаржилися, що російські командири знущаються з них

Сербський бойовик Деян Беріч, який воює на боці РФ і вербує своїх співвітчизників їхати на війну проти України, поскаржився Путіну, що російські командири знущаються з завербованих сербів. На його звернення… Read more »

Скоригували вогонь HIMARS: бійці ЗСУ знищили цілу низку ворожої техніки (відео)

Бійці ЗСУ знищили російську гаубицю, автотехніку, а також пункт зв’язку та радіолокаційну станцію. Про це свідчить відео Телеграм-каналу “Оперативний ЗСУ”. Сили оборони скоригували вогонь HIMARS по ворожій техніці та завдали нищівних ударів…. Read more »

“Система чинить опір”: Умєров повідомив про порушення в Міноборони на “понад 10 мільярдів”

У грудні СБУ у взаємодії з Міноборони ліквідувала корупційну схему на придбанні боєприпасів для ЗСУ на майже 1,5 мільярда гривень. А внутрішній аудит Міністерства оборони України за останні чотири місяці… Read more »

Окупанти на Куп’янському напрямку намагаються здійснити свій підступний план

Російські окупанти на Куп’янському напрямку намагаються зберегти наступальні спроможності угруповання “Запад”. Для цього вони проводять доукомплектування та відновлення боєздатності своїх передових частин та підрозділів. Про це на своїй сторінці в… Read more »

Зірка “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк насмішив архівними фото зі школи і здивував, який мав вигляд

Український актор Тарас Цимбалюк показав, який мав вигляд під час навчання у старших класах школи. У своєму Instagram знаменитість опублікував серію смішних фото з друзями. На зображеннях помітно, що юнацькі роки Тараса… Read more »

Голова — Андрій Єрмак: Зеленський схвалив склад делегації для переговорів про безпекові гарантії

Президент України Володимир Зеленський 8 січня підписав розпорядження №2/2024-рп про делегацію України для участі в переговорах щодо напрацювання гарантій безпеки. Про це йдеться у документі на сайті Офісу президента. Делегацію для участі… Read more »