Вони не сидять на дієтах: секрети молодості, краси та здоров’я італійських жінок

Здається, що італійські жінки – це виняткові представниці прекрасної статі. Вони мають шикарний вигляд, завжди усміхнені та щасливі, загалом, дівчата на мільйон. Хоча в італійській традиційній кухні багато ситної та жирної їжі, ці дивовижні красуні завжди стрункі та підтягнуті. А ще вони молоді та рухливі, їхня шкіра сяє здоров’ям. Як це їм вдається? Розповідаємо, що роблять італійські жінки, щоб завжди бути гарними, стрункими та доглянутими.

Як італійським жінкам вдається підтримувати молодість і красу

  • Якісний відпочинок і позитивний настрій. Один із секретів краси кожної італійки – жодних стресів. Треба правильно ставитися до життя, легше сприймати труднощі та неочікувані повороти долі. Італійки швидко адаптуються до нових умов, абстрагуючись від стресу, позитивно сприймають всі події. Тому немає потреби заїдати негаразди, що прямо впливає на стрункість фігури. Італійським жінкам не треба годинами тренуватися, щоб мати чудові форми. Для відпочинку та релаксу вони вибирають плавання, прогулянки на свіжому повітрі та насолоду улюбленими стравами.
  • Відсутність жорстких дієт. Італія славиться своєю неперевершеною кулінарною культурою. Мешканці сонячної країни не відмовляються від морозива, піци, пасти, сиру та вина. Втім, це жодним чином не впливає на фігуру, оскільки італійці знають міру. До того ж, італійські жінки досить рухливі, тому калорії просто не встигають відкладатися на їхніх сідницях. Італійки підтримують здоровий спосіб життя і надають перевагу активному відпочинку, тому дієти їм не потрібні.
  • Правильний сніданок. Зазвичай це круасани, булочки та інша випічка із чашкою ароматної кави. Італійські жінки жодним чином не забороняють собі солодощі, оскільки переконані, що стрес організму від заборони ласощів ще більше нашкодить фігурі. До того ж, італійці на сніданок намагаються вживати сезонні фрукти, овочі та салати. Тому від такого сніданку лише сама користь.
  • Індивідуальний запах парфумів. Італійську жінку можна впізнати за запахом її улюблених парфумів. Свій аромат вони підбирають за рисами характеру і темпераменту, у цих жінок немає парфумів для настрою. Італійкам вкрай важливо, щоб їх упізнавали саме за ароматом, який асоціюється з ними. Це додає їм упевненості та індивідуального шарму.
  • Зволоження шкіри. Італійські жінки не дуже прихильні до декоративної косметики, але вони ретельно та ніжно ставляться до догляду за своєю шкірою. Що й не дивно, оскільки сонце, морська вода і повітря впливають на старіння шкіри, тому її варто постійно захищати. Італійки добре зволожують свою шкіру та користуються сонцезахисними засобами. В доглядовому арсеналі окрім кремів присутні сироватки й живильні маски. Тому італійки і в зрілому віці мають пружну та еластичну шкіру, що сяє здоров’ям та свіжістю.

Читайте також:

Що треба з’їсти на ніч, щоб швидко схуднути: 5 продуктів, які приберуть жир із живота і стегон

4 варіанти еталонної стрижки, яка пасує абсолютно всім: увиразнює красу і надає аристократизму

Светри, які ніколи не вийдуть із моди: 6 варіантів для теплої і стильної зими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *