День: 10.01.2024

У Харкові ворог ударив по готелю, в якому перебувало понад 30 осіб – Синєгубов

Близько 22:30 ворог завдав удару по Київському району міста Харків. Попередньо – ракетами системи С-300.  Про це інформує очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.  В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу,… Read more »

РФ може напасти на одну з країн Балтії, щоб показати неспроможність НАТО швидко реагувати — дипломат

Росія прагне напасти на одну з країн НАТО, щоб показати неспроможність Альянсу швидко реагувати. І цією державою може стати Естонія. Про це із посиланням на власні джерела сказав дипломат, Надзвичайний і Повноважний… Read more »

Водоліям слід бути обережними, а Козерогам буде боляче: гороскоп за картами Таро на 11 січня 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 11 січня 2023 року розповідає, що у Скорпіонів покращиться ситуація, а Стрільцям варто зробити вибір.  Читайте детальний і точний гороскоп Таро на… Read more »

РФ вдарила по цивільному об’єкту Харкова: що відомо про постраждалих (оновлено)

Ввечері 10 січня армія РФ вдарила по цивільному об'єкту Харкова. Найімовірніше, є жертви серед людей, які перебували там. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. “На парковці поряд з об'єктом горять авто, попередньо… Read more »

Привітання з Міжнародним днем “Дякую” 2024 року: красиві листівки, вірші та картинки

Міжнародний день “Дякую”: що це за свято Запровадили це цікаве свято 2008 року за ініціативою ЮНЕСКО та ООН, і святкується воно щорічно 11 січня. Існує ще одна версія походження цієї… Read more »

“Ліверпуль” за три хвилини здійснив камбек і виграв перший матч півфіналу Кубка англійської ліги

“Ліверпуль” обіграв “Фулгем” у першому матчі 1/2 фіналу Кубка англійської ліги. Поєдинок на стадіоні “Енфілд” у Ліверпулі завершився з рахунком 2:1. Перший тайм гри залишився за “дачниками”. На 19-й хвилині колишній футболіст… Read more »

КНДР використовує Україну як ядерний полігон – Південна Корея в ООН

Північна Корея використовує Україну як випробувальний полігон для своєї зброї, яка здатна нести ядерний заряд. Ракети малої дальності, надані РФ країною, вже були запущені Україною у грудні та січні. Про це… Read more »

Скандал з контрактами Міноборони та бізнесмена Гринкевича: чому не розірвано останню угоду

У Міністерства оборони залишилася чинною лише одна угода із компанією, яка пов’язана з затриманим львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем. Гринкевича та членів його родини підозрюють у причетності до розкрадання понад мільярда… Read more »