Зеленський відповів, чи мав розмову з Італією про мирні переговори України та РФ

Президент Володимир Зеленський заявив, що не було жодних розмов з Італією щодо мирних перемовин України та Росії. Глава держави зазначив, що всі воєнні плани ухвалюються в українських кабінетах.

Про це Зеленський сказав на пресконференції в Таллінні 11 січня, коментуючи заяви міністра оборони Італії Гвідо Крозетто щодо начебто настання часу для мирних переговорів.

Ніяких подібних переговорів у мене з керівництвом Італії не було, на будь-яких рівнях. Тому мені складно коментувати таку інформацію”, – розповів Зеленський.

Він також наголосив, що всі воєнні плани держави вирішуються у кабінетах України і на її користь.

“Що стосується воєнних планів, то я хочу вам сказати, що поки все вирішується в кабінетах України, боротьба наша буде на користь України. І поки це відбувається саме так”, – сказав президент.

Читайте провідні новини дня:

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Пресконференція Володимира Зеленського і Алара Каріса! Повне відео

Нагадаємо, у грудні 2023 року міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив, що країни Заходу повинні продовжувати підтримувати Україну, але паралельно з цим шукати політичне рішення щодо припинення війни.

Окрім того, 10 січня Крозетто заявив про сигнали, які “свідчать про готовність України та РФ до мирних переговорів”.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *