Кацурін показав раніше не бачене фото “щойно одруженої” Дорофєєвої і їхню пристрасть на дивані

Ресторатор та музикант Міша Кацурін показав на фото найзнаковіші події у його житті за минулий рік.

На сторінці в Instagram чоловік співачки Наді Дорофєєвої розмістив серію знімків, зроблених протягом 2023-го. Зокрема, Кацурін розчулив атмосферним фото з маленьким сином Іваном від ексдружини Даші Кацуріної. Показав як з Надею Дорофєєвою писав на студії трек “Хай пишуть”, як з Антоном Птушкіним знімав нове відео про їжу Одеси.

Окрім того не обійшлося і без романтичних кадрів. Так, Кацурін опублікував атмосферне фото з Дорофєєвою, де він тримає кохану на руках. А також поділився свіжим знімком з їхнього весілля, яке вони відгуляли у червні 2023-го.

На чорно-білому кадрі зображена лише Надя у весільній сукні. Фото Кацурін підписав так: “Щойно одружена”.

Показав ресторатор і те, як його заклад відсвяткував триріччя і як вони з Дорофєєвою і його дітьми від першого шлюбу ласували піцою. Окрім того згадав Кацурін й те, як з зірковими друзями напередодні нового року водив вертеп і збирав гроші на потреби військових. Тоді за вечір Кацуріну з друзями вдалося зібрати понад 200 тис грн на 17-ту окрему танкову бригаду.

 Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва показала квартиру, у якій вони з Мішею Кацуріним живуть у Києві. Також артистка показала, як вона порається на кухні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *