День: 14.01.2024

Військові попереджали про загрозу балістики

Вночі проти 15 січня військові попередили про загрозу ворожого балістичного озброєння. Про це повідомляють Повітряні сили. “Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога!” – йдеться у повідомленні…. Read more »

У Курській області пролунала серія вибухів

У Курській області РФ вночі пролунала серія вибухів. Про це інформують місцеві телеграм-канали. В свою чергу губернатор Курської області РФ Роман Старовойт запевнив, що над Курськом і районом спрацювала система… Read more »

Американський генерал заявив, що Захід не дає Україні зброю для перемоги над Путіним

Колишній верховний головнокомандувач Об’єднаних Збройних Сил НАТО в Європі Філіп Брідлав розкритикував обсяги та характер допомоги, яку країни Заходу надають Україні. Про це пише видання Newsweek. Він заявив, що важливою… Read more »

“Наше завдання – повернути всіх”: Лубінець повідомив, скільки дітей та дорослих визволили з Росії

Уповноважений Верховної ради України з прав людини Дмитро Лубінець модерував панель “Гуманітарний напрямок Української формули миру: боротьба за повернення жертв насильницького переміщення, включно з депортованими дітьми та військовополоненими” під час четвертої… Read more »

Командир “Азову” нагородив кращих штурмовиків іменними ножами: фото

Командир 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” НГУ підполковник Денис Прокопенко (“Редіс”) нагородив бійців іменними ножами.  Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії, опублікувавши відповідні фото. У повідомленні зауважили, що така відзнака… Read more »

Над Азовським морем збили унікальний літак-розвідник РФ А-50 і підбили Іл-22М: що відомо

В неділю, 14 січня, українські військові збили над акваторією Азовського моря російський літак, А-50 і підбили Іл-22М11 Про це заявили народний депутат Юрій Мисягін та видання “РБК-Україна” із посиланням на власні джерела у Силах… Read more »

“Мілан” розібрався з “Ромою” в центральному матчі 20-го туру Серії А

“Мілан” обіграв “Рому” в центральному поєдинку 20-го туру італійської Серії А. Зустріч на стадіоні “Сан-Сіро” в Мілані завершилася з рахунком 3:1. На 11-й хвилині матчу господарів вивів уперед Ясін Адлі. Тож на перерву команди вирушили за… Read more »

Умєров запропонував створити міжнародну групу щодо виведення військ РФ з України

Очільник Міноборони Рустем Умєров запропонував створити міжнародну робочу групу на рівні міністрів оборони та радників з питань нацбезпеки для створення механізму виведення окупаційних військ РФ з України. Про це він… Read more »

Максима Галкіна оштрафували на 1 млн грн в ОАЕ через його проукраїнські погляди – росЗМП

Відомий гуморист Максим Галкін і український шоумен, автор Вєрки Сердючки Андрій Данилко, потрапили під обмеження в ОАЕ за їхню проукраїнську позицію. Після низки антиросійських концертів Галкіна в Дубаї держоргани оштрафували його у… Read more »

План перемоги у війні за три роки: в Естонії розробили стратегію для країн Заходу

Захід не повинен боятися допомагати Україні у війні проти Російської Федерації, тоді перемоги можна буде досягнути через три роки. Як повідомляє Естонська громадська телерадіомовна компанія, такою є головна теза стратегії… Read more »