Оля Цибульська відверто зізналась, чи зраджувала чоловіка за понад 20 років стосунків

Українська співачка Оля Цибульська відповіла, чи зраджувала свого чоловіка Олександра, з яким перебуває у стосунках понад 20 років.

Відповідне запитання про особисте життя артистці поставили в Instagram-stories. Співачка не стала приховувати, а відповіла, що подібного досвіду в її житті не було. За словами Олі, вона має достатньо сміливості, аби зрозуміти, що в стосунках їй щось не подобається та зізнатися про це коханому.

“Ніколи не кажи ніколи. Я не зарікаюся, але до сьогодні мені вистачало яєць зізнаватися людині, якщо я припиняла до неї щось відчувати. Це стосується і дружби, і партнерських стосунків, і стосунків у парі, і стосунків у бізнесі. Мені здається, що зраджують боягузи, бо вони не можуть сказати, що змінилися. Вони бояться транслювати, що я тепер інший чи інша і що мені потрібно щось інше. Тому не зарікаюся, звичайно, але на сьогодні поки що такого не було”, – відповіла артистка.

Щоправда, 2020 року Оля Цибульська в програмі “Зірковий шлях” зізнавалась, що мала роман з відомим танцівником Олександром Прохоровим. Хореограф був учасником балету артистки. Виконавиця зізнавалась, що закохалася в танцівника і вони почали зустрічатися. Тим часом коханому Олександру співачка просто припинила відповідати на телефонні дзвінки. Чоловік тоді зрозумів, що в їхніх стосунках щось трапилося, тож вирішив повернути обраницю. Він купив два квитки до Парижа, а Оля погодилася з ним поїхати. Тим часом стосунки з Прохоровим добігли кінця.

“Він (Олександр Прохоров – прим. ред.) зрозумів, що відбувається. Ми поговорили і вирішили, що все. Ми припинили спілкуватися, припинили бачитися. Я полетіла до Парижа. Звідти повернулася вагітною Нестором”, – розповідала тоді артистка.

Нагадаємо, нещодавно син Олі Цибульської та її чоловіка Олександра святкував день народження. Нестору виповнилося дев'ять років. Співачка показувала, як вітала сина та як вони відсвяткували день народження.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *