НАТО готується до війни з Росією: у Москві порівняли цю інформацію з гороскопом

Речниця Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова зіронізувала над планом Німеччини відбивати гібридну атаку Росії на східний фланг НАТО вже від липня 2024 року, який потрапив у ЗМІ. 

Про це вона написала у телеграм.

“Почитала німецький “секретний план”, злитий в інфосмітник “Більд”. Потужний торішній гороскоп для риби у раку. Не виключаю, що аналітичну частину Бундесверу надав німецький МЗС під керівництвом Бербок”, – написала вона.

Нагадаємо: 

Журналісти видання Bild написали, що Німеччина здійснює підготовку до можливого збройного конфлікту з РФ, який може початися найближчим часом. 

Автори матеріалу стверджують, що ескалація може статися вже в лютому цього року. Йдеться про секретний сценарій “Оборона Альянсу 2025”, дії якого стартують за тижнів.

В описаному варіанті Кремль може запустити нову хвилю мобілізації і призвати у війська не менше 200 тисяч осіб, після чого ЗС РФ почнуть весняний наступ. 

До речі, у Bild також пишуть, що загострення ситуації може стати можливим після того, як Росія перекине свої війська і ракети середньої дальності на територію Калінграда — у жовтні, і ближче до кінця року почнеться “прикордонний конфлікт” із численними жертвами біля Сувальського коридору.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *