Катерина Кухар насмішила кумедним відео з донькою від Стоянова і показала, як вмикає режим “мами”

Прима Національного театру опери та балету Катерина Кухар зняла кумедний ролик разом із 9-річною донькою від чоловіка, танцівника Олександра Стоянова.

Відео знаменитість опублікувала у своєму Instagram. Кухар показала, як у вихованні доньки перемикається з режиму “подруги” на “маму”. Зокрема, на відео балерина разом із Настею спочатку йшла кухнею, обійнявшись. Потім Кухар дала доньці до рук пилососа і натякнула, що час прибрати.

“Ніколи не знаєш, коли мама ввімкне режим “мама”. Знайомо? Матусі, знаю вас багато серед моїх підписниць, який режим частіше вмикаєте: “мама” чи “подруга”?”, – поцікавилася у фанів знаменитість.

Тим часом підписники не лише ділилися своїм досвідом, а й написали чимало компліментів Катерині та її доньці. Деякі ж запримітили, що Настя вже помітно підросла.

  • Пам'ятаю, як ваша донька на одному з ефірів “Танців з зірками” сиділа у вас на ручках та допомагала…Як же вона подорослішала
  • Так гарно зіграла доня. Талановита дівчинка у талановитих батьків!
  • Обожнюю ваш творчий тандем!

Нагадаємо, нещодавно ведуча Ольга Фреймут показала рідкісні кадри з дітьми. Знаменитість також розповіла про вірш, який її неабияк приголомшив.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *