День: 23.01.2024

Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку – ПС ЗСУ

У ніч проти 24 січня 2024 року постерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку. Про це інформують Повітряні Сили ЗСУ у соціальних мережах.  “Загроза застосування авіаційних засобів ураження!”, –… Read more »

Нв Сумщині пролунало 158 вибухів

Стала відома ситуація на прикордонні Сумської області станом на 21.00 23 січня 2024 року. Про це повідомляє Сумська ОВА у соціальних мережах.  Протягом дня росіяни здійснили 28 обстрілів прикордонних територій… Read more »

У Харкові зросла кількість поранених унаслідок ракетного удару

Кількість поранених збільшилась до восьми унаслідок обстрілу Харкова. Про це у повідомленні у соціальних мережах зауважив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.  Стан трьох госпіталізованих медики оцінюють як середній.  Інші постраждалі… Read more »

“Челсі” з Мудриком взяв нищівний реванш у суперника та вийшов до фіналу Кубка англійської ліги (відео)

“Челсі” українського вінгера Михайла Мудрика розтрощив “Мідлсбро” у матчі-відповіді півфіналу Кубка англійської ліги. Поєдинок на стадіоні “Стемфорд Бридж” у Лондоні завершився з рахунком 6:1. У першій зустрічі лондонський клуб сенсаційно програв представнику Чемпіоншипу (другого англійського дивізіону – прим.) з рахунком… Read more »

У РФ судили лікарку за розповідь про онуків, які сидять під обстрілами в Україні

У Росії на Камчатці засуджено лікаря за розповідь про онуків, які живуть в Україні, які щовечора ховаються у підвал. Про це пишуть російські Telegram-канали Astra та ” 7х7 Горизонтальна Росія… Read more »

У Карпатах через лижників зійшла лавина: що відомо

На високогір'ї Карпат на Прикарпатті у вівторок, 23 січня, зійшла снігова лавина. Минулося без потерпілих.  Про це повідомили в Івано-Франківському обласному центрі з гідрометеорології. “У результаті проведення лавинного дозору по маршруту Пожежевська –… Read more »

Під час “Рамштайну-18” Німеччина заявила про 6 багатоцільових вертольотів Sea King для України

Німеччина сьогодні, 23 січня, оголосила про передавання Україні шести багатоцільових вертольотів Sea King. Про це повідомив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. Пісторіус оголосив про те, що Німеччина передасть Україні шість багатоцільових вертольотів… Read more »

“А хто готовий вмирати”: розвідник “розніс” чоловіків, які кажуть, що корисніші в тилу

Командир розвідгрупи ГУР з підрозділу “Артан” із позивним “Саба” жорстко висловився про мобілізацію. Про це передає “Укрінформ”. Розвідник наголосив, що не чув такого, щоб в українській армії воювали непідготовлені люди…. Read more »

Чехія готує пілотів цивільної авіації для України

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський повідомив, що в його країні готують 20 пілотів цивільної авіації для України. Про це дипломат написав на своїй сторінці у Мережі Х. “Україні потрібно буде швидко відновити свою ключову… Read more »

Масована ракетна атака 23 січня: стало відомо, скільки українців убила РФ

Армія Російської Федерації 23 січня здійснила масштабну ракетну атаку по Україні. Внаслідок сьогоднішніх російських обстрілів загинуло 12 осіб, зокрема одна дитина. Про це повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін. “За уточненими даними, вже відомо про 12… Read more »