У Владивостоці сталася “бавовна”: загорілись електропідстанції, сотні будинків – без світла (відео)

Жителі російського Владивостока чули вибухи 23 січня, після яких спалахнули пожежі одразу на двох електропідстанціях. Сотні будинків опинилися без електропостачання.

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Жителі Владивостока розповіли, що в місті прогриміли вибухи, після яких загорілися електропідстанції на Новожилова і Бухті Тихій.

У багатьох будинках зникла електроенергія. Так, без світла опинилися мешканці 475 багатоквартирних будинків (понад 99 тисяч людей) і 125 приватних будинків.

Як повідомили в “Далекосхідній розподільній мережевій компанії”, близько 19:00 (11:00 за київським часом) на підстанції Заміська в районі Борисенка сталося відключення двох трансформаторів. Зафіксовано загоряння в закритому розподільному пристрої. Загоряння трансформаторів не було. На місце прибула бригада енергетиків і пожежники.

Жителі Владивостока діляться у Мережі відео, де видно пожежу на електричній підстанції.

Зауважимо, що слідом за вибухом у місті прорвало трубу з окропом. Так, на вул. Сільська, 12 окріп водоспадом ллється житловим двором. Температура повітря у Владивостоці 23 січня становить -14 градусів.

“У нас тут біда трапилася… Окріп ллється… Зараз ще воду відключать!” – обурилася місцева мешканка.

Читайте провідні новини дня:

До слова, 18 січня у Бєлгородської області спалахнула електропідстанція і в деяких мікрорайонах міста Старий Оскол виникли перебої зі світлом.

Окрім того, в ніч проти 21 січня росіяни заявили про вибухи та атаку безпілотників по містах Орел, Тула і Смоленськ.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *