День: 24.01.2024

Окупанти вдарили по Харківщині: є поранені

Один будинок зруйновано, у двох приватних будинках виникла пожежа. Про це у повідомленні у соціальних мережах зауважив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.  Поранення отримали 60-, 39-, 26-річні жінки та хлопець… Read more »

“Барселона” в овертаймі програла “Атлетику” та вилетіла з Кубка Іспанії (відео)

“Барселона” поступилася “Атлетику” Більбао у чвертьфінальному матчі Кубка Іспанії. Поєдинок на “Естадіо Сан-Мамес” в місті Більбао завершився тріумфом господарів за підсумками екстратаймів – 4:2. Вже на першій хвилині зустрічі Горка Гурусета вивів “басків” вперед…. Read more »

Повітряні Сили ЗСУ відбили чергову атаку “шахедів” та борються з несамовитою фейковою російською пропагандою

 Харків, Херсон, Дніпро, Запоріжжя та інші прифронтові регіони щодня і щоночі під обстрілами ворожих ракет, бомб та дронів. Про це нагадують у повідомленні Повітряні Сили ЗСУ.  Повітряні Сили роблять усе,… Read more »

“Бенфіка” з Трубіним у серії пенальті сенсаційно вилетіла за крок до фіналу Кубка португальської ліги

“Бенфіка” з українцем Анатолієм Трубіним у воротах вилетіла від “Ешторіла” у півфіналі Кубка португальської ліги. Основний час матчу завершився внічию 1:1, після чого лісабонський гранд поступився в серії пенальті – 4:5. Першими в цьому поєдинку забили… Read more »

Росію атакували безпілотники: спалахнула нафтобаза, оголошено план “Килим”

Вибухи пролунали у Туапсе, що у Краснодарському краї Росії. Про це повідомляють очевидці у соціальних мережах.  Зокрема, про велику пожежу в районі нафтобази. Попередньо, причина загоряння — удар безпілотника. Також місцеві… Read more »

Тест: що улюблена тварина розповість про ваш найглибший жаль

Новий тест допоможе відкрити правду про наш найглибший жаль у житті. Читайте далі та дізнайтеся, що ваш улюблений вихованець може розповісти про ваші приховані страхи та бажання. Особистісні тести — це… Read more »

Бої за Авдіївку: які сили підготували окупанти для нового штурму — офіцер “Легіону Свободи”

Для нового штурму Авдіївки на Донеччині російські окупанти зібрали близько 40 тисяч різношерстих бійців. Про це розповів в ефірі телеканалу “Еспресо” офіцер “Легіону Свободи” майор МВС Максим Морозов.  “Там з’явилися… Read more »

У Харкові оголосили день жалоби через наймасштабнішу кількість жертв обстрілів в місті

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. Про це у повідомленні у соціальних мережах повідомив очільник… Read more »

Як Арестович виїхав з України: відповідь скандального ексрадника ОП

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович зараз перебуває в Нью-Йорку (США). Блогерка Анна Олицька запитувала ексрадника, як йому вдалося виїхати з України, адже чоловікам призовного віку заборонено виїжджати за кордон…. Read more »

Генерал-майор відповів, чи можна з “чорних скриньок” Іл-76 дізнатися, хто був на борті

З “чорних скриньок” навряд чи можна дізнатися, чи були на борті літака Іл-76 військовополонені. Про це розповів генерал-майор та ексзаступник голови СБУ Іван Герасимович в ефірі КИЇВ24. За його словами, це по-суті, самописець, прилад, який фіксує… Read more »