Повітряні Сили ЗСУ відбили чергову атаку “шахедів” та борються з несамовитою фейковою російською пропагандою

 Харків, Херсон, Дніпро, Запоріжжя та інші прифронтові регіони щодня і щоночі під обстрілами ворожих ракет, бомб та дронів.

Про це нагадують у повідомленні Повітряні Сили ЗСУ. 

Повітряні Сили роблять усе, щоб дістати ворога як у небі, так і на землі.

“Ви читаєте наші звіти. Чимало російських літаків разом з екіпажами уже ніколи не зможуть тероризувати наших людей. Вони знищені! У нас з’являється дедалі більше інструментів та можливостей, аби діставати ворога там, де він цього не чекає!”, – йдеться у тексті повідомлення. 

Протягом дня 24 січня 2024 року несамовита російська пропаганда спрямовує фейковий потік інформації на зовнішню аудиторію – намагається дискредитувати Україну в очах світової спільноти. Мета очевидна – вони хочуть зменшити міжнародну підтримку нашої держави.

“Не вийде! Україна має право на захист і право на знищення засобів повітряного нападу агресора”, – зауважують українські захисники. 

“Щойно відбито чергову атаку «шахедів». Результати зранку. Повітряні Сили продовжують ведення бойових дій! Разом – до перемоги!”, – резюмував командувач Повітряних Сил ЗС України, генерал-лейтенант Микола Олещук. 

Нагадаємо, на борту вантажного Іл-76, який впав у середу, 24 січня, в Корочанському районі Бєлгородської області, ймовірно, були ракети С-300, якими окупанти обстрілюють Україну.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *