Шольц шукає нового особистого кухаря: які обов’язки та зарплата

Канцлер Німеччини Олаф Шольц шукає нового особистого кухаря. Останній повинен гастрономічно організовувати державні заходи та робочі приймання їжі.

Про це пише Bild.

До переліку вимог входить приготування холодних і гарячих страв, складання меню та планів харчування “з урахуванням балансу й різноманітності, а також сезонних особливостей”.

“У кандидата має бути диплом про навчання за спеціальністю “висококласна гастрономія” і кілька років досвіду, а також “хороша загальна освіта та інтерес до політики”. Крім того, він має зберігати абсолютну конфіденційність”, – йдеться у повідомленні.

Майбутньому ппрацівникові пропонують від 3 000 до 3 700 євро на місяць до вирахування податків, а також новорічну премію.

“Також сюди входить міністерська доплата 220 євро, надбавка за понадурочний час 40 євро та пільга на проїзд”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц таємно сподівається на перемогу колишнього американського президента Дональда Трампа на виборах у США, які відбудуться в листопаді 2024 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *