Юрій Горбунов замилував фото з 6-річним сином і показав, як вони займаються йогою

Український телеведучий Юрій Горбунов показав, як разом з 6-річним сином Іваном займається йогою.

Так, зірковий тато в Іnstagram спочатку наодинці продемонстрував декілька асан з йоги й здивував фізичною витривалістю. До того ж Горбунов поділився користю від своїх улюблених занять. За його словами, вони допомагають розслабитися і полишити стрес у складні періоди.

“З останніми новинами, через обстріли і загалом, почувався якось не так. Повернувся до улюбленого заняття. Йога – це не просто фізичні вправи, це також спосіб медитації та розслаблення. Йога допомагає зняти стрес, поліпшити концентрацію та самопочуття. А в наш час це особливо важливо!”, – розповів ведучий.

А потім до Юрія доєднався 6-річний Іван, з яким заняття йогою перетворилося радше на ігри. Втім, попри дитячі пустощі, ведучий позаймався з сином йогою 10 хвилин. І зазначив, що це дуже дієвий спосіб відволікти дитину від ґаджетів і поліпшити стан її здоров'я.

“Іван сьогодні теж вирішив скласти компанію. Щоправда, момент із розслабленням перетворився на момент із суцільних приколів! Але 10 хв ми і справді позаймалися. Йога корисна не тільки для дорослих, але й для дітей. Вона допомагає розвивати силу, гнучкість і концентрацію, і звісно ж відволікти від ґаджетів!”, – наголосив Юрій.

Нагадаємо, нещодавно дружина Юрія Горбунова, ведуча Катерина Осадча, показала рідкісні кадри з їхнього сімейного життя.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *