“Штурмовик усвідомлює, на які ризики він іде!”: військовий розповів про відбір до роти “Kraken”

Головне у роботі штурмовика — це духовна складова. Це показує твій характер. Так вважає командир штурмової роти спецпідрозділу Головного управління розвідки “Kraken” на позивний “Чіча”. 

В ексклюзивному інтерв'ю для TSN.UA він розповів, хто такі штурмовики спецпідрозділу “Kraken”, що їх об’єднує та в чому їхня унікальність.

“Я вважаю, що кожен штурмовик “Кракена” — це перше за все чоловік, який у потрібну хвилину взяв до рук зброю і пішов захищати свій дім. Це люди з великої літери. Я дуже пишаюсь, що знайомий з кожним, з ким працював раніше або працюю зараз. І, напевне, найголовніше —  це професіонали своєї справи, які, я сподіваюсь, будуть мати змогу передавати свій досвід нашому молодому поколінню, яке у майбутньому, якщо таке станеться, будуть захищати батьківщину. Але вже більш професійно”, — каже “Чіча”.

За його словами, штурмовик — це одна з найскладніших військових спеціальностей, тому людина усвідомлює, на які ризики йде.

“І коли людина робить цей вибір, вона зважує дуже добре. Головне — це духовна складова, яка відповідає тобі на питання, а що ти можеш зробити? І це показує твій характер. Інша невід’ємна ланка — це фізична підготовка. Потім люди проходять КМБ, під час КМБ їм допомагають наші професійні інструктори, які мають бойовий досвід. І вже йде відбір, куди краще людину застосувати”, — розповів “Чіча”.

Військовий каже, що кожен може стати штурмовиком “Кракена”, головне — це бажання.

“Є люди, які навіть у цивільному житті, якщо ти його побачиш у звичайній сорочці і брюках, ти ніколи не скажеш, що він штурмовик. А у цієї людини і духу і сили набагато більше, ніж у більшості інших людей”, — каже “Чіча”.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео Руйнація Російської імперії — наша перемога! Дивіться інтерв'ю з командиром роти “Kraken” 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *