Місяць: Лютий 2024

Повернути контроль над окупованими територіями: у Пентагоні наголосили, чому допомога Україні украй критична

Міністерство оборони США підкреслило критичну важливість надання Україні допомоги, щоб країна могла не лише захищатися, а й повернути контроль над тимчасово окупованими територіями. Про це заявив речник Пентагону Патрік Райдер, – пише… Read more »

Українські військові попереджують про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку

Частина України знову почервоніла через активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку.  “Загроза застосування авіаційних засобів ураження”, – повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ.  Перебувайте в укриттях та потурбуйтеся про власну… Read more »

Пережила війну з Карфагеном та землетруси: на Сицилії встановили 2500-річну статую

Величезна статуя Атласу, яка століттями лежала похованою серед стародавніх руїн, була реконструйована і посіла своє законне місце серед грецьких храмів Агрідженто на Сицилії після 20-річної реставрації. Про це повідомляє видання The… Read more »

На Дів очікує успіх, а на Терез чекають зміни: гороскоп за картами Таро на 1 березня 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 1 березня 2024 року розповідає, що Близнятам треба сміливо рухатися вперед, а Дів очікує успіх.  Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 1 березня… Read more »

Німецькі ракети можуть вдарити по Москві: Шольц зробив ще одну заяву про Taurus

Німецькі далекобійні ракети Taurus при неправильному застосування можуть вразити конкретні цілі у Москві, тому ФРН не наважується передавати їх українським Збройним силам. Про це канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив увечері в… Read more »

США про можливу передачу Іраном ракет РФ: “Відповідь буде швидкою та суворою”

США та союзники дадуть відповідь, якщо іранський режим передасть ракети Росії. Проти Тегерана й Москви будуть запроваджені суворі заходи. Про це заявив прессекретар Державного департаменту США Метью Міллер, пише “Укрінформ”. “Якщо Іран піде далі та… Read more »

З першим днем весни: картинки українською мовою, привітання в прозі та віршах

Хоча 1 березня за вікном все ще часто погана погода, сонячних днів стає більше. І, звичайно, це радує. Якщо ви хочете поділитися гарним настроєм з рідними та близькими, можна надіслати… Read more »

Кордон Латвії намагалися перейти росіяни та білоруси, пов’язані зі спецслужбами РФ

Латвія розглядає можливість замінувати можливі шляхи проникнення диверсантів чи військ противника на кордоні з Білоруссю та Росією. Про це повідомив начальник Держприкордонохорони країни Гунтіс Пуятс, пише Delfi. За його словами, латвійські… Read more »

За допомогою 3D-друку: вчені створили суперреалістичні протези очей за рекордно короткий час (фото)

Науковці винайшли технологію створення очних протезів за допомогою 3D-принтера. Ця технологія може бути використана для допомоги 8 млн людям у всьому світі, яким потрібен протез через те, що вони втратили око…. Read more »