День: 05.02.2024

Росія скликала Радбез ООН через удари США на Близькому Сході

Рада Безпеки ООН на терміновому засіданні, скликаному Росією, обговорила ситуацію на Близькому Сході у зв’язку з ударами США по військових об’єктах проіранських бойовиків у Сирії та Ірані. Про це пише… Read more »

На Сумщині зафіксовано 289 вибухів

Стала відома ситуація на прикордонні Сумської області станом на 21.00 5 лютого 2024 року.  Про це інформує Сумська обласна військова адміністрація у повідомленні у соціальних мережах.  Протягом дня росіяни здійснили… Read more »

Водоліям краще вирушити у подорож, а Козорогам – додати вогню в коханні: гороскоп за картами Таро на 6 лютого 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 6 лютого 2024 року розповідає, що Левам допомагає доля, а Дівам варто бути обережним.  Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 6 лютого… Read more »

У Пентагоні занепокоєні готовністю Китаю до агресії: до чого тут Україна

Китай уважно стежить за підтримкою США щодо України. Утім, якщо Конгрес зволікатиме і далі, то Пекін матиме більше сміливості для посилення агресивних провокацій у Індо-Тихоокеанському регіоні. Відповідну заяву зробила у вівторок заступниця… Read more »

Буданов закликав Канаду передати Україні списані ракети CRV7: що про них відомо

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України закликав Канаду передати Україні списані ракети CRV7. Про це він заявив в інтерв’ю канадському виданню Global News. За його словами, це допомогло б Україні відбиватися від… Read more »

“Манчестер Сіті” здобув вольову перемогу над командою Ярмолюка та повернувся на друге місце в АПЛ

“Манчестер Сіті” обіграв “Брентфорд” українського півзахисника Єгора Ярмолюка у виїзному матчі 23-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ). Поєдинок у Лондоні завершився з рахунком 1:3. Першими в цій зустрічі забили господарі – на 21-й хвилині Ніл Мопе… Read more »

У Судані українські спецпризначенці взяли в полон бойовиків ПВК “Вагнер” (відео 18+)

У Республіці Судан українські спецпризначенці взяли в полон бойовиків ПВК “Вагнер”. Про це повідомляє Kyiv Post із посиланням на відео допиту. На відео можна побачити військових спецпідрозділу “Тимура” ГУР МО… Read more »

Данілов відповів, коли в Україні можна буде провести вибори

В Україні не проводитимуть вибори до скасування воєнного стану. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у коментарі “24 каналу”. “Вибори можна буде влаштувати, коли закінчиться… Read more »

Керівника департаменту СБУ звільнили через стеження за працівниками Bihus.Info – джерела

Керівника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України Романа Семенченка звільнили саме через інцидент зі стеженням за редакцією Bihus.Info. Про це ТСН.ua повідомили джерела в СБУ. Як розповідають наші джерела,… Read more »