Ракетна атака по Україні: в якому стані енергосистема, де немає світла

​Російська ракетна атака вранці 7 лютого не завдала критичних наслідків для стабільної роботи енергосистеми України. Водночас через пошкодження електромереж є знеструмлення в Києві та Харкові.

Про це повідомили в “Укренерго”.

Через пошкодження внаслідок ракетної атаки двох високовольтних ліній 110 кВ місцевих електромереж у Києві знеструмлено 19 400 споживачів, заклади охорони здоров’я. Тривають аварійно-відновлювальні роботи. Енергоживлення обіцяють відновити протягом трьох-чотирьох годин.

У Харкові через пошкодження мереж “Харківобленерго” знеструмлено близько 1000 споживачів.

Високовольтні лінії електропередачі “Укренерго” працюють в нормальному режимі.

Окрім того, ввечері 6 лютого росіяни знову обстріляли підстанцію “Укренерго” у прифронтовому районі на сході. Внаслідок ракетного та артилерійського обстрілів є пошкодження в мережах “Харківобленерго” та прифронтових регіонах. Також є нові пошкодження внаслідок обстрілів у мережах Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської областей.

Читайте провідні новини дня:

У зв’язку з погодними умовами на ранок 7 лютого знеструмлено 14 населених пунктів Волинської області.

З технічних причин є відключення електроенергії в Кіровоградській області.

Нагадаємо, в Києві уламками збитої ракети були пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів у Дніпровському районі міста залишилася без електропостачання.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: З-під завалів дістають людей! Пошукова операція триває у Києва! Постраждалих все більше

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *