День: 14.02.2024

У США під час святкування перемоги у Супербоул сталась стрілянина: щонайменше один загиблий

Одна людина загинула і від 10 до 15 людей отримали поранення в результаті стрілянини в американського мусті Канзас-Сіті, після параду та мітингу на честь перемоги в Супербоул місцевої команді. Про… Read more »

У Курській області горить нафтобаза: влада заявила про атаку дрона (відео)

У Курські області РФ загорілась місцева нафтобаза, місцева влада заявила, що це нібито через “український безпілотник“. Про це інформують місцеві телеграм-канали. У повідомленні вказується, що горить резервуар об’ємом 100 тонн…. Read more »

Скандальні норми в законопроєкті про мобілізацію: Стефанчук розповів, чи будуть зміни

Закон про мобілізацію один з найскладніших документів, який був у Верховній Раді України. Про це в етері телемарафону заявив голова Верховний Ради Руслан Стефанчук. “Це мабуть один з найскладніших законопроєктів, який… Read more »

“Це значно полегшить ситуацію для нас”: Буданов назвав головний пріоритет найближчого місяця

Артсистеми та боєприпаси є головним пріоритетом для армії України найближчого місяця. Вони значно полегшать ситуацію. Про це голова ГУР МО Кирило Буданов в коментарі для ICTV. Із посиланням на доповідь головнокомандувача… Read more »

Сусідні з Росією країни НАТО перебувають під великою загрозою — чиновник Міноборони Литви

Директор з оборонної політики Міністерства оборони Литви Вайдотас Урбеліс вважає, що Росія тепер становить більшу загрозу для сусідніх країн НАТО, попри те, що вона веде війну в Україні.  Про це… Read more »

Дев’ятикласниця з Дагестану звинуватила працівника школи у домаганнях: вони виявилися родичами

Дев'ятикласниця з Дагестану звинуватила співробітника школи у домаганнях. Утім, сам чоловік все заперечує. Про це пише “Baza”. За словами дівчинки, він замкнув її в кабінеті і чіплявся. Ситуація ускладнюється тим,… Read more »

ПСЖ здобув перемогу над “Реалом Сосьєдад” у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (відео)

ПСЖ обіграв “Реал Сосьєдад” у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Парк де Пренс” у Парижі завершився з рахунком 2:0. Перший тайм зустрічі минув без голів. А ось на… Read more »

Вилучення та пенальті: “Баварія” програла “Лаціо” в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (відео)

“Баварія” зазнала поразки від “Лаціо” в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на “Стадіо Олімпіко” в Римі завершився з рахунком 1:0. Незважаючи на суттєву перевагу у володінні м'ячем, мюнхенський клуб так… Read more »

Відомий дигер попередив, як росіяни можуть скористатися столичним метро

Ворог може використати розгалужене підземелля Києва при ймовірній спробі захоплення міста, так і українська армія при його обороні. Таку думку висловив відомий блогер-мільйонник Супер Сус у спільному проєкті Укрінформу та ЦПД “Про війну”. Блогер наголосив… Read more »

“Здійснити мав Зеленський, а курував Буданов”: у ГУР прокоментували фейк росіян про замах на Макрона

Російські пропагандисти звинуватили главу України Володимира Зеленського “у спробі вчинити замах” на президента Франції Еммануеля Макрона, що є черговим фейком РФ. Про це у коментарі РБК-Україна заявив представник Головного управління… Read more »