Втрати мають бути суттєвими: ЗСУ про знищення російського корабля “Цезар Куніков”

На борту великого десантного корабля Чорноморського флоту РФ “Цезаря Кунікова”, який було знищено зранку 14 лютого, могло перебувати до 90 моряків. Втім, точна кількість втрат наразі не відома.

Про це в коментарі LIGA.net повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Він наголосив, що наразі інформація щодо кількості осіб на борту відсутня. Втім, можна бути впевненими, “якщо він був в морі – значить екіпаж був на борту”.

“Скоріше за все, відповідно до штатної чисельності, – це майже 90 моряків. Тому в принципі втрати серед особового складу мають бути суттєвими, але поки що кількість ми підтвердити не готові”, – наголосив речник ВМС.

Він також підтвердив інформацію ГУР про те, що пошуково-рятувальна операція окупантів після знищення корабля успіху не мала. 

“Станом на зараз верифікованої інформації з приводу цього немає, маємо лише інформацію, що пошукова інформація успіхом не завершилася” – додав він. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Знищено великий десантний корабель “Цезарь Куніков”. Деталі від ГУР

Нагадаємо, зранку 14 лютого українські ЗМІ з посиланням на джерела в ГУР повідомили, що в Чорному морі був підбитий російський корабель “Цезар Куніков”. Трохи пізніше Генштаб підтвердив знищення російського судна.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *