Жінки з цими популярними іменами наділені божественною силою й талантами: перевірте своє

Про це мало хто знає, та українські жінки є носіями імен античних богів і богинь. Психологи стверджують, що такі імена наділяють своїх власниць неабиякою силою, харизмою та могутністю. Розповідаємо, які імена мають божественне походження і скільки їх на території України, посилаючись на ресурс “Рідні”.

Які жіночі імена мають божественне походження: перевірте своє

  • Олена. Це ім’я найрозповсюдженіше в Україні, за даними сервісу “Рідні” його носять мільйони жінок. Це похідне від чоловічого імені бога Геліоса і означає “сонячне світло”. Тому наділяє свою власницю силою, харизмою і здатністю впливати на думки людей.
  • Ірина – мир, спокій. Походить від імені богині мирного життя Ейрени, похідні від нього – Арина, Ярина, Ірена. На території України сьогодні проживає більше 750 тисяч носіїв цього імені. Жінки з цим іменем наділені мудрістю, добротою та здатністю розуміти людей.
  • Марина – морська. Ім’я належить до однієї з верховних богинь античного пантеону – Венери, богині краси та кохання. Жінки з цим іменем зазвичай наділені неабиякою вродою і здатністю впливати на чоловіків. В Україні наразі проживає 250 тисяч носіїв цього імені.
  • Діана – божественна. Ім’я належить давньоримській богині полювання і землеробства. Енергійна, приваблива та харизматична особистість. Жінки з цим іменем народжені для того, щоб правити світом.

Читайте також:

Імена жінок, які ніколи не знатимуть бідності: притягують гроші й талан, неначе магнітом

Можуть похвалитися неймовірною енергетикою: 10 жіночих імен, власниці яких обрані Богом

Жінки із цими іменами народжені правити світом: могутні, успішні та владні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *