Тіла Навального нема в морзі Салехарда: заява команди опозиціонера

Команда загиблого російського опозиціонера Олексія Навального заявила, що його тіла немає у морзі Салехарда, – як про це заявляли співробітники колонії.

Про це повідомила речниця опозиціонера Кіра Ярмиш.

За її словами, адвокат і його мати Людмила Навальна приїхали до моргу Салехарда. Втім, він виявився закритим, а телефоном у морзі повідомили, що тіла опозиціонера у них немає.

“Адвокат та мати Олексія приїхали до салехардського моргу. Він закритий, незважаючи на запевнення колонії, ніби працює і тіло Навального перебуває там. Адвокат зателефонував за вказаним на дверях телефоном. Йому сказали, що він уже сьомий, хто сьогодні дзвонить. Тіла Олексія у них у морзі немає”, – йдеться у дописі Ярмиш. 

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що Олексій Навальний помер у російській колонії. Йому начебто стало зле під час прогулянки, він знепритомнів. Медики не змогли допомогти.

Сьогодні, 17 лютого, представники політика зробили офіційну заяву, що Навального вбили 16 лютого о 14:17 за місцевим часом. Інформацію про це зазначено в офіційному документі, який видали матері опозиціонера.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *