Блокування кордону: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту

Польські протестувальники розпочали жорсткіше обмеження руху транспортних засобів на кордоні з Україною. Ситуація на КПП ускладнена.

Що відбувається на кордонах, повідомили у пресслужбі ДПСУ.

На пункті пропуску “Медика-Шегині” польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через кордон. Термін завершення такого блокування страйкарі не повідомляють, наголошують у Держприкордонслужбі.

Біля пункту пропуску “Долгобичув-Угринів” протестувальники планують перекрити рух для всіх видів транспорту до 17:00 вівторка, 20 лютого.

На КПП “Зосин-Устилуг” сьогодні від 13:00 до 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних і легкових транспортних засобів в обох напрямках. Пропускатимуть лише фури з гуманітарною допомогою.

До 21:00 20 лютого біля “Корчової-Краківця” протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, що перевозять критичні вантажі. Зазначається, що автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

На напрямку “Гребене-Рава-Руська” страйкарі від 13:00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

Тим часом до 19:00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обох напрямках на пункті пропуску “Дорогуськ-Ягодин”.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: На кордоні КИПИТЬ! Українські водії підозрюють польських у махінаціях

Як повідомлялося, наразі ситуація на українсько-польському кордоні залишається непростою. Крім блокування вантажівок, польські фермери не пропускають воєнні вантажі для ЗСУ та намагалися блокувати залізницю, а також своїми діями вони ускладнюють рух рейсових автобусів.

Зокрема, сьогодні, 20 лютого, поляки на кордоні напали на потяг та з радістю висипали українське зерно з вагона. Так, протестувальники перекрили залізницю поблизу пункту пропуску “Медика-Шегині”.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *