Маск зробив нову одіозну заяву про війну в Україні: “Тисячі хлопців загинули ні за що”

Бізнесмен, мільярдер зі США Ілон Маск заявив, що Україна ще рік тому повинна була укласти “мирну угоду” з Росією, і що відтоді “тисячі хлопців загинули ні за що”.

Про це Маск написав у соцмережі Х.

Мільярдер поділився у своєму акаунті дописом американського блогера Wall Street Silver. Останній заявив, що Україна начебто “програла цю війну”, тож настав час для “мирних переговорів” з РФ.

“Настав час для припинення вогню та мирних переговорів між Україною та Росією. Україна програла цю війну і нічого цього не змінить. Україні не вистачає людей для перемоги”, – йдеться у повідомленні Wall Street Silver.

Він зазначив, що 60 млрд дол. допомоги для України від США “не змінять фактів. Росія збирається зберегти Крим і частину сходу України”.

Читайте провідні новини дня:

Маск підтримав думку цього блогера щодо перемовин. Він прокоментував допис і заявив, що українські військові начебто “загинули ні за що”.

“Так. Питання лише в тому, скільки людей помре, перш ніж ця реальність буде прийнята. Мирну угоду потрібно було укладати рік тому. Відтоді тисячі хлопців загинули ні за що, а становище України щодень слабшає”, – написав бізнесмен.

Нагадаємо, раніше в лютому перед голосування за допомогу Україні в Сенаті США Маск закликав американців тиснути на сенаторів, щоб ті провалили відповідний законопроєкт. Бізнесмен аргументував усе тим, що “ці витрати не допомагають Україні”, і що “Путін у жодному разі не допустить, щоб РФ програла війну”.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *