В Росії обікрали винахідника танка, який стріляє фекаліями: брудні подробиці

В російському Санкт-Петербурзі обікрали на мільйон рублів винахідника танка, який стріляє фекаліями. Під підозрою – прибиральниця університету.

Про це пише Telegram-канал Mash.

Олександр Семенов – 71-річний доцент. Крім корисних винаходів, завдяки йому на світ з'явилися речі, що “лякають” ворогів Росії. Одне з таких дітищ – танк, який стріляє по противнику не бронебійними або фугасними снарядами, а випорожненнями тварин і людини. Це диво техніки чоловік запатентував і продовжив творити.

Напередодні вчений отримав два мільйони рублів за розробку нової трансмісії для танків / тракторів і поклав готівку до сейфа у своєму кабінеті.

Читайте провідні новини дня:

Через кілька тижнів Семенов поніс гроші до банку, але вже біля каси недорахувався половини суми. Хто, крім нього, мав доступ до сейфа – невідомо. У крадіжці мільйона поліція підозрює прибиральницю університету.

Нагадаємо, в Росії винахідник із Санкт-Петербурга вигадав танк, який стріляє фекаліями. На його думку, це допоможе вирішити проблему туалету для військових і зламати дух суперника.

Олександр Семенов став відомим за один день. Він народив “блискучий проєкт”, який в умовах санкцій допоможе вирішити проблеми з військовою технікою. Чоловік вигадав танк-каломет, що стріляє екскрементами.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *