5 стрижок, які надають локонам густоти й об’єму: підходять для тонкого та пошкодженого волосся

Густі сяйливі локони – це мрія багатьох жінок. Бо саме густе здорове волосся завжди вважалося символом краси й жіночності. Але не всім представницям прекрасної статі пощастило мати густу шевелюру. Втім, це легко виправити. Стилісти-перукарі рекомендують вибирати зачіски, які надаватимуть слабкому та пошкодженому волоссю без об’єму візуальної густоти. Розповідаємо, які п’ять стрижок надають тонкому волоссю пишності та здорового сяяння.

Стрижка піксі

Найкращим варіантом для надання об’єму стане квадратна стрижка піксі. В такій зачісці пасма волосся створюють квадратну форму в зоні вух і шиї, що надає шевелюрі візуальної пишності й об’єму. Стрижка надаватиме загальному образу неймовірного стилю і драйву. Кожна жінка з такою зачіскою почуватиметься впевненою і прекрасною. А ще ця стрижка омолоджує й увиразнює природну красу, тому підходить жінкам зрілого віку.

Стрижка паж

Ця зачіска належить до класичних варіантів, вона від шістдесятих років минулого століття впевнено посідає модний олімп. І ще стільки не здаватиме своїх позицій, бо завдяки своїй техніці надає тонкому волоссю об’єму та здорового сяяння. Така стрижка підходить для всіх типів обличчя, робить загальний образ гармонійним і романтичним.

Подовжений боб

На сьогодні ця зачіска входить до списків трендових омолоджувальних стрижок. Вона ідеально підійде для ослабленого тонкого волосся, візуально надасть йому густоти й об’єму. Це еталонна стрижка, яка популярна в усьому світі вже багато років поспіль, тому ви не прогадаєте, якщо виберете саме цей варіант.

Каре

Стрижка також належить до класичних, є улюбленою зачіскою світових зірок. Що не дивно, бо вона підходить для волосся, яке ослаблене регулярним фарбуванням і постійним укладанням. Каре робить такі локони густими і здоровими на вигляд, надає їм природнього об’єму. Наразі на піку популярності асиметричне й багатошарове каре, яке створює правильний об’єм завдяки градуюванню пасм.

Стрижка каскад

Завдяки багатошаровості стрижка надає волоссю правильної структури та природнього об’єму. Ця зачіска підходить для всіх типів волосся, особливо для ослабленого й тонкого. Її можна робити як на середню, так і на коротку довжину. Каскад допомагає збільшити об’єм волосся на маківці, а знизу надає локонам природної рухливості.

Читайте також:

Трендові стрижки для жінок з овальним обличчям: ідеальні зачіски для неслухняного волосся

Топ-5 омолоджувальних стрижок для жінок за 50: надають волоссю об’єму і здорового сяяння

Справжні антитренди: три стрижки, які видають несмак і безнадійно старять абсолютно всіх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *