День: 22.02.2024

США не мають інформації, що Іран передав Росії балістичні ракети — Білий дім

Сполучені Штати поки не отримували інформації стосовно того, що Іран передав Росії балістичні ракети для ударів по Україні. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, Politico. Він… Read more »

Окупанти обстріляли ударними БпЛА Одесу: горить обʼєкт інфраструктури

Російські загарбники обстріляли ударними безпілотниками Одесу, внаслідок чого спалахнула пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. Він заявив, що на місці працюють всі відповідні… Read more »

У Білому домі натякнули на можливість отримання Україною далекобійних ракет

У четвер, 22 лютого, у Білому домі підтвердили можливість передавання Україні балістичних ракет ATACAMS більшої дальності. Про це під час брифінгу повідомив координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, повідомляє Укрінформ…. Read more »

Президент США провів зустріч з дружиною Навального

Президент Сполучених Штатів Джо Байден провів зустріч з вдовою російського опозиційного політика Олексія Навального Юлією та його дочкою Дашею. Про це йдеться у повідомленні на сторінці президента США у Facebook…. Read more »

“Мій тато – ухилянт”: у Мережі українці поширюють новий фейк ворога

У Мережі активно поширюють фейк, що в українських школах нібито цькують дітей, батьки яких не перебувають у війську. На нову брехню окупантів звернув увагу військовослужбовець і журналіст Єгор Чечеринда. Чечеринда… Read more »

Командир “Азову” розповів про серйозну проблему в Силах оборони

Насправді деякі новостворені бригади показали себе непогано, а деякі просто жахливо. Тому що туди поставили 90% мобілізованих, командирів, які на пенсії вийшли, і дали їм, до речі, Leopard та Bradley. … Read more »

“Шахтар” у Франції програв “Марселю” та вилетів з Ліги Європи (відео)

Донецький “Шахтар” поступився французькому “Марселю” в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи та завершив виступи в єврокубках у сезоні-2023/24. Поєдинок на стадіоні “Велодром” у Марселі завершився з рахунком 3:1. Перший поєдинок між “гірниками” і “провансальцями”, який відбувся 15 лютого на “Фолькспаркштадіоні” у німецькому Гамбурзі,… Read more »

“Попал в “Кракен”: командир штурмовиків розповів, як за допомогою російської мови ворог потрапляє в полон

Командир штурмової роти SA Company спецпідрозділу ГУР МО “Kraken” на позивний “Чіча” відповів, чи заважає російська на полі бою зрозуміти, хто свій, а хто – ворог. Він навів яскравий приклад… Read more »

Заклик до Путіна на протесті польських фермерів: експерт пояснив суть провокації

Розміщений на тракторі польського фермера під час протестів біля українського кордону на тракторі плакат із закликом до Путіна “розібратися” з Україною спрямований насамперед до росіян та поляків, а не до… Read more »

Тотальний відеоконтроль і розкриття даних про рахунки: що відомо про скандальні ініціативи ВР та НБУ

У Верховній Раді пропонують встановити відеоконтроль за всіма українцями. Що це за законопроєкт, чого ще очікувати українцям під час війни та хто хоче дізнатися дані про гроші на рахунках, йдеться… Read more »