Режисеру Олексію Залевському необхідна термінова операція: Могилевська попросила про допомогу

Відомий режисер та дизайнер Олексій Залевський страждає від тяжкої хвороби. Лікарі діагностували в нього некроз кісток.

Режисеру терміново необхідна операція, без якої він може припинити ходити. Хірургічне втручання коштує 14 тисяч євро, це понад 580 тисяч гривень. Ця сума для Залевського є непід'ємною. Сам режисер не розповідав про це публічно, адже вважає, що нині є люди, яким більше потрібна допомога.

Тож, проєкт ТСН.ua “Наодинці” оголосив про збір коштів на операцію Олексію Залевському. Наразі вже вдалося зібрати пів мільйона гривень. Як зізнався режисер, він навіть і не очікував такої допомоги. Утім, на операцію ще не вистачає близько 100 тисяч гривень.

Олексія Залевського також активно підтримують знаменитості та просять йому допомогти. Зокрема, співачка Наталія Могилевська опублікувала архівні відео зі знімань популярної програми 2000-х років “Шанс”, де вони разом знімалися. Виконавиця також закликала підтримати Залевського та долучитися до збору коштів на операцію.

“Зірка програми “Шанс”, талановитий дизайнер та стиліст Олексій Залевський потребує нашої допомоги. Як нещодавно з'ясувалося, у Льоші виявили некроз кісток, і тепер йому потрібна термінова операція. Сам він не хоче просити про допомогу, коментуючи це тим, що зараз і так багато зборів, і є люди, яким потрібніша поміч”, – прокоментувала артистка.

Також Олексія Залевського підтримала співачка Оля Полякова. Вона опублікувала посилання на збір та попросила допомогти режисеру: “Дорогенькі, давайте допоможемо!”.

Співачка Даша Астаф'єва підтримала збір та закликала допомогти Олексію Залевському. Артистка зазначила, що українці разом можуть робити дива і допомогти талановитому дизайнеру: “Друзі, дуже прошу долучитися до збору та врятувати життя талановитого українця! Самі знаєте, що разом ми робимо дива!”.

Реквізити:

Моно: 5375 4112 1396 5754

Приват: 4149 6293 6444 0602

PayPal: [email protected]

▶️ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: НАОДИНЦІ | ЗАЛЕВСЬКИЙ про те, як залишився на вулиці, свою орієнтацію і плани на усиновлення

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *