Бєдняков різко висловився про зрадницю Тодоренко і пояснив, чому вона обрала Росію

Український шоумен Андрій Бєдняков різко висловилася про співачку-зрадницю Регіну Тодоренко, яка, попри війну в Україні, живе в Росії та заробляє криваві рублі.

Ведучий пригадав, що скандальна виконавиця раніше постійно нав'язувалася йому в друзі. Втім, Бєдняков уникав будь-яких зв'язків із Тодоренко. За словами шоумена, вже тоді було зрозуміло, що співачка – слизька людина, яка думає про заробіток і славу.

“Багато хто почав говорити, чому Регіна Тодоренко нічого не каже, оце несподіванка! А для мене це не було несподіванкою. Я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували. Ніколи. Вона намагалася зі мною товаришувати, а я людей бачу одразу, у мене є така історія. Я по людині можу сказати одразу, що це за людина. Мені досить одного-двох контактів. Вона не була моєю подругою”, – прокоментував Бєдняков у проєкті “Про війну”.

Ведучий пояснив, що скандальна Тодоренко залишилася в Росії та мовчить про війну через те, що не хоче втратити свій заробіток і популярність. Тим часом на долю України їй байдуже.

“Десь там корпоративи нам треба було вести вдвох, то я ніколи не погоджувався вести з нею. І вона там в інтерв'ю казала: “От чому Бєдняков зі мною не хоче…”. Бо я бачив, я зрозумів, мені Регіна Тодоренко була не цікавою. Вона не була мені подругою. Там головне кар'єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей”, – додав шоумен.

Також Бєдняков наголосив, що дорога до України для Тодоренко вже закрита. Хоч вона вже під час війни мріяла про прогулянку Одесою, однак до рідного міста скандальна співачка не повернеться.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Бєдняков потролив танцівника Влада Яму, який під час війни виїхав з України та оселився у США.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *