Розвідка прокоментувала удар по скупченню окупантів в Оленівці

Успішний удар по скупченню російських окупантів в окупованій Оленівці на Донеччині – це планова робота українських сил безпеки і оборони. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі “Радіо Свобода”.

З його слів, це не перший подібний удар. Що більше – представник розвідки каже, що аналогічні операції відбуватимуться і в майбутньому.

“Це планова робота українських сил безпеки і оборони та ефективне використання наявних засобів. Розвідка на місцях. Військова розвідка працює над тим, щоб виявляти місця скупчення противника, живої сили і техніки. В даній ситуації прекрасно відпрацьована операція, оперативно використана інформація – і завдано значного удару ворогу”, – наголосив Юсов. 

На запитання, звідки ГУР отримує дані про скупчення російських сил на окупованій території, він відповів, мовляв, це “комбінована історія”.

“Інформація отримується з кількох джерел, щоб переконатися, що вона справді відповідає дійсності”, – наголосив представник розвідки. 

Нагадаємо, Генштаб зранку 29 лютого підтвердив удар ЗСУ по скупченню росіян в Оленівці. У результаті – 19 мертвих російських окупантів. Серед загиблих – заступник командира російського військового підрозділу.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *