Топові омолоджувальні стрижки на коротке волосся для жінок за 50

Ці стрижки зроблять будь-яку жінку іконою стилю. Майстри-перукарі рекомендують такі зачіски для короткого волосся всім представницям прекрасної статі, які хочуть омолодитися та надати своєму образу грайливості. Розповідаємо, які стрижки кардинально оновлюють образ і стануть найкращим вибором для будь-якої жінки за 50.

Які трендові омолоджувальні стрижки на коротке волосся для жінок за 50

  • Боб з крутими кінцями. Такий варіант боба підійде для сміливих і цілеспрямованих жінок, які не бояться кардинально змінити свій образ. Зачіска надає потрібного об’єму тонкому волоссю, створює молодіжний стильний образ. Завдяки кінчикам локонів, які виступають вперед, стрижка додає динаміки загальному аутфіту. Тому це ідеальний вибір для всіх жінок за 50, які хочуть зробити свій образ легким і досконалим.
  • Піксі з об'ємом на маківці. Це класичний варіант піксі, який надає візуального об’єму і робить волосся густішим. А короткий та енергійний стиль зачіски увиразнює природну красу, підкреслюючи витонченість вилиць. Така стрижка зовсім не потребує укладання, волосся достатньо легенько збити руками, щоб надати йому правильної форми.
  • Піксі з м'якими бічними частинами. Це оновлений варіант стрижки, який увійшов до списку омолоджувальних. М’які переходи шарів надають локонам об’єму, роблять їх густими й живими. Така стрижка гарно відростає, не потребує укладання і підходить для волосся будь-якої структури.

Читайте також:

Топові стрижки, які пасують абсолютно всім жінкам: 4 варіанти для будь-якої форми обличчя

Який колір волосся найкраще пасує карооким: підбираємо правильний відтінок для фарбування

5 стрижок, які надають локонам густоти й об’єму: підходять для тонкого та пошкодженого волосся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *