День: 02.03.2024

Близнятам варто працювати над мріями, а Левам рухатися вперед: гороскоп за картами Таро на 3 березня 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 3 березня 2024 року розповідає, що Тільцям варто шукати нові можливості, а Близнятам – працювати над своїми цілями.  Читайте детальний і точний… Read more »

Українські військові попередили про активність ворожої тактичної авіації на північному сході

Повітряна тривога в Сумській області пов'язана з активністю ворожої тактичної авіації на північному сході. Про це інформують Повітряні Сили ЗСУ у повідомленні у соціальних мережах. “КАБи на північ Сумщини з… Read more »

ФСБ Росії вербує українців, що їдуть у Придністров’я

Громадяни України, що незаконно перетнули кордон з Придністровською молдавською республікою вербуються представниками ФСБ РФ.  Про це повідомляє Центр національного спротиву.  З них намагаються витягти інформацію щодо військових об’єктів та облаштування… Read more »

Гол Яремчука допоміг “Валенсії” зіграти у бойову нічию проти “Реала” з Луніним у Ла Лізі (відео)

“Валенсія” українського форварда Романа Яремчука на своєму полі зіграла внічию з мадридським “Реалом” українського голкіпера Андрія Луніна в матчі 27-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на стадіоні “Месталья” у Валенсії завершився з рахунком 2:2. Господарі поля вийшли вперед… Read more »

“Авдіївка – лише початок! Війна торкнеться всіх!”: різка заява бійця 3-ї ОШБр

Авдіївка – це лише початок, а війна торкнеться всіх! Таку гучну заяву зробив боєць 3-ї ОШБр з позивним “Макар”. Нещодавно він повернувся з Авдіївки та розповів про бої за місто… Read more »

“Путін порушив золоте правило розвідки”: військовий експерт про шпигунський скандал в Німеччині

Колишній співробітник СБУ, військовий експерт Іван Ступак зазначив, що злив шпигунської інформації у ЗМІ не міг відбутися без дозволу Путіна і порушує одне з головних правил розвідки. Про це він… Read more »

Удар “Шахеда” по будинку в Одесі: яка ситуація на місці трагедії (фото)

Рятувальна операція в Одесі, де в ніч проти 2 березня у житловий будинок влучив ворожий дрон-камікадзе, триває. Наразі відомо про вісьмох загиблих.  Про це повідомили в Одеській ОВА. Серед тих,… Read more »

Михайло Хома пояснив, чому відмовився від образу Дзідзьо

Відомий український співак Михайло Хома, він же Дзідзьо, поділився, чому вирішив кардинально змінити сценічний образ і репертуар пісень. Так, співак переконаний, що кожен у житті проходить таку трансформацію. І пояснює це внутрішнім ростом… Read more »

Наступна ціль Путіна: ексміністр оборони США назвав несподівану країну

У разі успіху воєнної кампанії в Україні президент Росії Володимир Путін обере своєю наступною ціллю Грузію. Про це заявив колишній міністр оборони США та ексдиректор ЦРУ Леон Панетта в інтерв'ю виданню… Read more »

Відомий український співак зізнався, як з цукровим діабетом змінилося його харчування

Український співак MELOVIN, в якого діагностували невиліковну хворобу, розсекретив особливості свого раціону. На своїй сторінці в Instagram зірка вирішив відповісти на найцікавіші запитання. Одне з таких стосувалося харчування під час невиліковної хвороби…. Read more »