Російські окупанти в Одесі поцілили у будинок поруч з житлом Катерини Тишкевич: фото

Українська акторка Катерина Тишкевич відреагувала на нічний обстріл Одеси 2 березня російськими окупантами, звідки артистка родом.

У сторіз своєї сторінки в Instagram артистка розмістила кадри зруйнованої 9-поверхівки. Тишкевич повідомила, що безпілотний літальний апарат “Шахед” влучив у будинок, який розташований у 400 метрах від школи, де вона навчалася:

“Це будинок в 400 метрах від моєї школи. І в 300 метрах від будинку моїх батьків. Мама сказала, що зранку купувала хліб у кіоску, а влучило якраз у будинок цієї продавчині. Жінку трусило, загиблі її сусіди”, – розповіла Тишкевич.

Також акторка поділилася, що в результаті нічного обстрілу по Одесі без квартири залишилася її знайома. Тишкевич розповіла, що її знайомі вперше від початку війни все ж таки вирішили спуститися в укриття і це врятувало їхнє життя:

“Квартири Ірини більше нема. Моя знайома, дівчинка з паралелі. Вдома були мама і брат, які вперше за війну вирішили спуститися вниз. Це врятувало їм життя”, – поділилася Катерина.

Нагадаємо, що 2 березня вночі російські війська вдарили по території України безпілотними літальними апаратами “Шахед”. Під ударом опинилася Одеса. Безпілотник поцілив у 9-поверховий будинок. В результаті обстрілу наразі відомо про 4 загиблих, з них 1 дитина, постраждало 8 людей, з яких 1 дитина.  Врятовано 5 осіб. Пошукові роботи тривають.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *