День: 04.03.2024

У Білому домі пояснили, кому вигідне затягування термінів надання допомоги для України

В адміністрації президента США Джо Байдена переконані, що російський диктатор Володимир Путін має безперечну практичну вигоду від того, що Конгрес США зволікає з ухваленням для України, адже це дається взнаки… Read more »

Окупанти перекрили Керченський міст в Криму

Рух автотранспорту Керченським мостом тимчасово перекрито. Про це повідомляє окупаційний “оперативний канал інформаційного центру по автомобільних дорогах про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту та підготовку до огляду”.  “Перебуваючих на мосту… Read more »

“Наче все місто підстрибнуло”: у тимчасово окупованій Керчі пролунали вибухи

Жителі тимчасово окупованої Керчі повідомляють про гучні вибухи над містом. Про це йдеться у соціальних мережах. За попередньою інформацією, “працює ППО”. Звуки вибухів почали лунати приблизно о пів на першу… Read more »

Одеську область атакували безпілотники: пролунали вибухи, спрацювала ППО

Одещину атакували ворожі безпілотники у ніч проти 5 березня.  Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ. Також ЗМІ заявили про те, що в області та самій Одесі пролунали вибухи. Інформацію про… Read more »

“Арсенал” без Зінченка познущався з аутсайдера АПЛ і продовжив гонитву за чемпіонством (відео)

“Арсенал” українця Олександра Зінченка на виїзді розтрощив “Шеффілд Юнайтед” у заключному матчі 27-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Бремолл Лейн” у Шеффілді завершився з рахунком 0:6. Підопічні Мікеля Артети вирішили долю зустрічі… Read more »

Який напрямок фронту зараз є одним із найгарячіших: відповідь Лиховія

Зараз однією з найгарячіших точок фронту є Новопавлівський напрямок. Раніше його називали Мар’їнським. Про це розповів речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій в ефірі Радіо “Донбас Реалії”. Як розповів представник “Таврії”, поблизу села Новомихайлівка… Read more »

У Telegram відповіли, що робитимуть з переліком “потенційно проблемних” каналів від української влади

Представник Telegram зазначив, що компанія вживатиме заходів і аналізуватиме список “потенційно проблемних” каналів, який отримала від української влади. Про це представник платформи Ремі Вонг розповів в коментарі NV. “Наразі ми… Read more »

“Інтер” обіграв “Дженоа” без Малиновського та до 15 очок відірвався на вершині Серії А (відео)

“Інтер” на своєму полі переміг “Дженоа” українського півзахисника Руслана Малиновського в заключному матчі 27-го туру італійської Серії А. Поєдинок на стадіоні “Джузеппе Меацца” в Мілані завершився з рахунком 2:1. Господарі вийшли вперед на 30-й хвилині завдяки голу Кріст'яна Асллані,… Read more »

“Ми ж за Януковича жили і працювали”: в установі МОЗ – скандал через призначення редакторки каналу Медведчука

П’ятеро співробітників відділу комунікацій державної установи “Центр громадського здоров’я” при Міністерстві охорони здоров’я звільнилися після того, як керівницею відділу призначили колишню шефредакторку телеканалу ZIK, що належав зраднику України Віктору Медведчуку, Дар’ю Гордійко…. Read more »

Сирський поспілкувався з Шаппсом: про що йшлося

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський поспілкувався з британським міністром оборони. Передовсім говорили про ситуацію у зоні бойових дій. Про це написав генерал Олександр Сирський. Як зазначив Сирський, разом з Міністром оборони України… Read more »