Аліна Шаманська показала себе до та після пластики і здивувала, як змінилася

Відома блогерка та ведуча Аліна Шаманська 3 березня відсвяткувала день народження. Знаменитості виповнилося 36 років.

У святковий день блогерка вдалася у спогади. Вона переглянула архівні світлини та поділилася ними у своєму Instagram. Зокрема, Шаманська на фото 16-річної давнини показала, який вигляд мала до пластичних операцій.

“Ну нащо ж ти зробила ринопластику? Зіпсувала себе…”. Але я в той період відчувала себе богинею”, – підписала кадр блогерка.

Аліна Шаманська порівняла знімки, які були зроблені до та після пластичних операцій. Як зазначила знаменитість, нині вона собі подобається значно більше.

“Де маю молодший вигляд?” – поцікавилася Аліна.

Окрім того, блогерка звернулася до себе з минулого. Знаменитість перепросила за те, що раніше не любила себе. Також ведуча зазначила, що вона дійсно досягла значних результатів, хоча й довелося подолати тернистий шлях.

“Маленька Аліна, я тебе люблю! Вибач, що інколи тебе не любила…У тобі є потужна сила, яка змінить все твоє життя…Ти здійсниш усі свої мрії, хоча й буде непросто, але й ти ніколи не шукала простих шляхів”, – поділилася блогерка.

Нагадаємо, нещодавно довкола Аліни Шаманської розгорівся скандал. Колишній чоловік блогерки – режисер Руслан Ханумак – висміяв її шоу на YouTube-каналі. Аліна публічно відповіла на насмішки свого екскоханого.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *