Прем’єр Греції приїхав до Одеси на кілька годин для зустрічі із Зеленським —ЗМІ

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс прибув до України нібито всього на кілька годин. В Одесі він має зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляють грецькі ЗМІ, зокрема Newsit.

Варто зазначити, що наразі інформація не підтверджена ані українським, ані грецьким урядом. За інформацією ЗМІ, після зустрічі з Зеленським Міцотакіс вирушить до Бухареста на конференцію ЄНП.

Візит грецького прем'єр-міністра до України відбувається в той час, коли Володимир Зеленський закликає міжнародне співтовариство не полишати його країну і максимально зміцнити її, щоб запобігти наступу російського диктатора Володимира Путіна.

Раніше Володимир Зеленський відвідав Афіни в серпні минулого року, і за ці два роки війни Греція жодного разу не припинила виступати проти російського вторгнення до Україну.

Нагадаємо, раніше керівництво Греції схвалило рішення про передавння Україні зброї, яка вважається застарілою. Це сталося після того, як Управління військової співпраці Міністерства оборони США повідомило, що Держдепартамент схвалив продаж Афінам винищувачів F-35 на суму 8,6 млрд доларів.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *