ППО три години відбивала атаку дронів на південь: де є влучання і які наслідки

Вночі проти п'ятниці, 8 березня, армія Російської Федерації атакувала безпілотниками південні області України. Активно працювали сили ППО, але сталися влучання на території Одеської області. 

Про це заявила керівниця об'єднаного пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За її словами, сили протиповітряної оборони півдня протягом трьох годин відбивали російську атаку. На Херсонщині та Миколаївщині було збито по два дрони, вісім – у Кіровоградській області, а 18 – в Одеській.

“На жаль, не вдалося уникнути влучань. У Білгород-Дністровському районі (Одеська область – Ред.) пошкоджено об'єкт інфраструктури, але найголовніше – не постраждали люди. Зруйнована будівля, але вона давно не використовувалась”, – наголосила Гуменюк.

За її словами, росіяни тероризують південь України. Останнім часом у  пріоритеті – Одещина. Таку активність окупантів Гуменюк пов'язує з майбутніми виборами в РФ та на тимчасово окупованих територіях. 

“Вни намагалися всіх переконати, що південь України продовжує чекати на “руський мир”. Інших способів вони не мають, крім як терор”, – додала вона. 

Як повідомлялося, вночі проти 8 березня росіяни масовано атакували Україну ракетами і безпілотниками.  Силами та засобами протиповітряної оборони України 33 цих ударних БпЛА було знищено. Загалом ворог запустив 37 дронів.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *