Два нокдауни та глибокий нокаут: Джошуа ефектно знищив Нганну (відео)

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа нокаутував ексчемпіона UFC Френсіса Нганну в головному бою вечора боксу, який відбувся в ніч проти 9 березня у саудівському Ер-Ріяді.

Це був 10-раундовий поєдинок за класичними правилами боксу. Уже в першому ж раунді Джошуа влучив потужним ударом з правої та відправив Нганну в нокдаун.

Камеруно-французький боєць ММА зумів підвестися з канвасу та продовжити бій. У другому раунді британець знову відправив Френсіса в нокдаун, а як тільки той піднявся, наступним ударом у голову Ей Джей нокаутував суперника.

Таким чином, Джошуа здобув свою 28-му перемогу на професійному рингу (25 – нокаутом). 34-річний британський боксер виграв четвертий бій поспіль після двох поразок від українця Олександра Усика.

Для 37-річного Нганну це був другий поєдинок у боксі. У попередньому поєдинку він в ніч проти 29 жовтня 2023-го роздільним рішенням суддів програв володарю титулу WBC у надважкій вазі Тайсону Ф'юрі. У третьому раунді Френсіс відправив “Циганського короля” у нокдаун, але судді назвали переможцем саме британця.

Читайте також:

Усик – Ф'юрі: букмекери змінили котирування після перенесення бою за звання абсолютного чемпіона світу

Легендарний Майк Тайсон проведе бій із зіркою YouTube: відомі дата та місце поєдинку

Ломаченко – Камбосос: букмекери визначили фаворита чемпіонського бою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *