Донька Костянтина Меладзе замилувала рідкісним фото з 48-річною мамою-красунею

Донька композитора та продюсера Костянтина Меладзе – Лія – поділилася рідкісним фото зі своєю мамою-красунею.

Знімок, на якому зображена рідна людина, Лія опублікувала у своєму Instagram. Кадр був зроблений, коли 48-річна Яна Сумм прогулювалася з донькою та завітала до кав'ярні. Лія сфотографувала маму, коли та задумливо вдивлялася в далечінь.

Окрім того, донька Меладзе закликала підписників долучитися до флешмобу. Лія запропонувала користувачам опублікувати у фотоблогу знімки з їхніми мамами. Також Лія закликала висловлювати любов до рідних людей і бути їм вдячними.

“Це моя мама. Я прошу людей, які люблять свою маму, приєднатися до флешмобу і опублікувати фотографію жінки, яка створила вас. Лише одне фото вашої мами! Любімо наших мам і будьмо їм вдячні”, – закликала Лія.

Зазначимо, після початку повномасштабної війни донька Костянтина Меладзе оселилася за кордоном. Ймовірно, разом із нею і перебуваю мама Яна Сумм. Дівчина уникає публічності та не розповідає, що відбувається в її житті.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе та Яна Сумм прожили у шлюбі 19 років. Вони мають трьох спільних дітей – доньок Лію та Алісу і сина Валерія.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *