Зеленський потужно висловився про участь росіян в Олімпійських іграх у Франції

Російські спортсмени не повинні брати участь в Олімпійських іграх, які пройдуть у Франції. І неважливо, з яким вони там можуть бути прапором — білим або триколором.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

“Наш погляд на Олімпіаду у Франції — авжеж, ми не хотіли б, щоб убивці або ті чи інші спортсмени, які представляють терористичну організацію під назвою Росія, щоб вони представляли її у Франції під час Олімпійських ігор. Ми хотіли б, щоби Франція в цьому гуманітарному аспекті була повністю на боці справедливості. В цьому випадку — на нашому боці”, — наголосив Володимир Зеленський.

За його словами, російські спортсмени на Олімпіаді можуть брати участь під білим прапором — проте різниці в цьому немає.

“Якщо немає російського прапору, а є білий прапор — ми ж усі не ідіоти, всі на трибунах будуть розуміти та на всіх майданчиках у світі, хто з білим прапором — росіянин. Росіяни на Олімпіаді можуть бути представлені під білим прапором. Яка різниця — він білий або триколор?” — зазначив президент.

Нагадаємо, що Зеленський заявив, що військові Франції “не помиратимуть в Україні”, і доки Україна тримається, їм навряд чи доведеться ризикувати життям для захисту країн НАТО.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *