“Рабовласники” сучасності: в Києві співмешканці два роки утримували в неволі дівчину, змушуючи займатися сексом (фото, відео)

У Києві 20-річні співмешканці запросили в гості 20-річну знайому з Полтавщини. Однак після приїзду забрали у неї документи та примусили надавати сексуальні послуги за гроші. За відмову дівчину катували, а всі “зароблені” гроші відбирали.

Про це повідомляє поліція Києва.

Співмешканці утримували дівчину в неволі два роки.

“Фігуранти близько двох років тому запросили в гості свою 20-річну знайому з Полтавської області. Коли вона приїхала – відібрали у дівчини документи та із застосуванням фізичного насильства змусили надавати сексуальні послуги за гроші. Для пошуку “клієнтів” фігурантка створювала оголошення в Інтернеті, а чоловік винаймав квартири, в яких створювалися місця розпусти, і керував фінансами. Крім того, фігуранти вимагали у потерпілої борг, якого не існує, тож забирали всі гроші, систематично принижували, катували та всіляко контролювали її. Самі ж з отриманих коштів придбавали різне майно”, – розповіли в поліції.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці знайшли документи та банківські картки потерпілої. Крім того, вилучено “чорнові” записи з номерами клієнтів і “розцінками”, ґаджети з листуванням з “клієнтами”, гроші в різній валюті та два автомобілі.

Під час слідства отримано записи телефонних розмов зловмисників із потерпілою, в яких вони її залякують, принижують і погрожують розправою.

Спільників затримано.

Фахівці надають постраждалій психологічну допомогу.

Слідчі повідомили затриманим про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 149 – торгівля людьми та ч. 2 ст. 303 – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. За вчинене вони можуть 12 років провести за ґратами.

Нагадаємо, на Київщині у Броварському районі чоловік побив, зґвалтував дружину та погрожував поліцейським гранатою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *