5 штанів, які ніколи не вийдуть з моди: маскують недоліки фігури, роблять образ розкішним

Напевно, кожна модниця має у своєму гардеробі не одні штани. Бо цей одяг дуже стильний, зручний і практичний. Їх можна носити куди завгодно – на роботу і прогулянку, на свято чи зустріч. Стилісти рекомендують надавати перевагу класичним моделям, які будуть актуальними завжди і ніколи не вийдуть з моди. Розповідаємо, які п’ять моделей штанів уже давно перейшли до розряду класики і їх обов’язково треба мати у своєму гардеробі.

Палацо

Ці штани кілька років посідають модний олімп і вже давно перейшли до розряду класичних. Це брюки з високим посадженням і широкими штанинами, які спадають до низу. Це тренд “тихої розкоші”, вони стилізуються будь-якими речами. З ними можна створити як повсякденний аутфіт, так і розкішний святковий чи діловий образ. Ці брюки будуть ідеальними для будь-якого типу фігури, тому їх за правом вважають універсальними.

Кльош

Цей тренд знову повернувся в моду і буде актуальним ще доволі тривалий час. Ці штани надають стрункості силуету, візуально витягуючи фігуру. Краще вибирати варіант з високим посадженням, колір тканини може бути будь-яким, головне, дотримуватися монохромної палітри відтінків. Брюки можна носити з будь-яким верхом. І доповнювати краще лоферами, черевиками на підборах та кедами на товстій підошві.

Прямі штани вільного крою

Тут може бути безліч варіантів – вільні, класичні, зі стрілками й без. Наразі такі брюки шалено популярні – це класичний варіант штанів, які личитимуть абсолютно всім. До того ж завдяки своєму крою вони можуть приховувати різні недоліки фігури, наприклад, зайві кілограми в зоні живота й сідниць. Це позачасова класика, яка матиме гармонійний вигляд у діловому, повсякденному та романтичному образі.

Слім

Це завужені штани до щиколотки прямого крою зі стрілками та без. Вони прийшли на зміну скіні і вже давно перейшли до класичних. Такі брюки користуються популярністю багато років в усьому світі. Стилісти рекомендують звертати увагу на моделі з високою талією та стрілками. Їх можна вдягати і на прогулянку, і на ділову зустріч, і на свято. Такий образ буде ідеальним, якщо доповнити його піджаком чи блейзером.

Шкіряні штани

Про них варто зазначити окремо. Тренд на шкіряні штани набирає шаленої популярності, ця модель міцно тримається на модному олімпі кілька років поспіль. Адже вони зручні, мають безліч варіантів, їх можна стилізувати, як завгодно. Такі штани будуть доречними як на роботу, так і на свято чи прогулянку.

Читайте також:

Які сумки пропонують 2024 року колекції відомих дизайнерів: основні тренди

Яких кольорів в одязі треба уникати жінкам за 50: ці відтінки додають віку й спотворюють образ

Які стрижки омолоджують жінок одразу на 10 років і тримають форму до восьми місяців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *