Росіяни атакували підприємство в Харкові: є загиблі, пошуки тривають

Внаслідок атаки по підприємству в Харкові в середу, 20 березня, постраждали щонайменше п'ятеро осіб. Крім того, є троє загиблих. Втім, на місці “прильоту” тривають пошукові роботи.

Про це повідомили міський голова Ігор Терехов та начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

“Троє загиблих та п'ятеро поранених, масштабна пожежа — росіяни знову вдарили по Харкову”, — наголосив Болвінов. 

За його словами, серед потерпілих — працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція, а тому кількість жертв та постраждалих може бути більшою, наголошує він. 

На місці влучання наразі рятувальники гасять пожежу, що виникла під час “прильоту”. За словами Терехова, займання дуже велике. 

До слова, Болвінов повідомив, що внаслідок атаки пошкоджено восьмиповерхівку та виробничий цех в Холодногірському районі. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Спалахнула звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції.

Як повідомлялося, сьогодні вдень росіяни вдарили по Харкову. Втім, де стався “прильот”, місцева влада не вказує. Відомо, що під завалами можуть бути люди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *