День: 26.03.2024

Росія зробила б у Європі те саме, що робить в Україні — розвідка Чехії

Ситуація з безпекою у світі є найсерйознішою з часів Другої світової війни, а однією з причин є агресивна поведінка Росії. Про це заявив голова чеської Служби інформації та безпеки Міхал… Read more »

Поляки почали масово скуповувати житло в Іспанії, щоб було куди тікати в разі війни – ЗМІ

Поляки у 2024 році стали втричі більше купляти житло в Іспанії через страх початку бойових дій на території своєї країни. Про це пише The Warsaw. Представник варшавської агенції нерухомості Себастьян… Read more »

У Держдепі прокоментували українські удари по російських НПЗ

У Державному департаменті США прокоментували атаки українських дронів на російські нафтопереробні заводи. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає Укрінформ. “Наша позиція від початку цієї війни завжди… Read more »

Збірна Польщі в серії пенальті обіграла Уельс і стала останнім учасником Євро-2024 (відео)

Збірна Польщі перемогла команду Уельсу в фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Основний і додатковий час поєдинку в Кардіффі завершився з рахунком 0:0, а в серії пенальті точнішими були польські футболісти. Новина доповнюється. Огляд матчу Уельс – Польща… Read more »

Військовий розповів про стан Чорноморського флоту РФ після ударів ЗСУ

В Чорноморському флоті Росії після того, як Збройні сили України “дали жару”, залишилося десь півтора десятка серйозних кораблів. Про це в інтервʼю ТСН розповів Капітан запасу ВМС Павло Лакійчук. “По-перше, це… Read more »

Збірна Грузії в серії пенальті здолала Грецію та вперше в історії вийшла на чемпіонат Європи (відео)

Збірна Грузії обіграла команду Греції у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Основний і додатковий час поєдинку в Тбілісі завершився з рахунком 0:0, а в серії пенальті тріумфували господарі. За всю зустріч грузини завдали 17 ударів… Read more »

Події у “Крокусі” й затримання “терористів”: у Мережі вказали на чергові факти, що свідчать про брехливість РФ

Користувачі Мережі помітили, що на кадрах із концертного залу у “Крокус Сіті Хол”, де почалася стрілянина, деякі люди поводяться дуже дивно. Їх не охопила паніка, вони не почали тікати в… Read more »

Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом

Звільнення Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України — це продовження кадрових змін, які почалися ще в лютому 2024-го. Про це сказав політолог Володимир Фесенко розповів в інтерв’ю журналістці… Read more »

Путін звинуватив Україну у теракті: гучна відповідь Зеленського і реакція Заходу

Кремлівський диктатор настирливо звинувачує Україну Зеленський же за словом до кишені не ліз і назвав Путіна “хворою істотою”. Про деталі публічної перепалки, а також криваві ігрища кремлівської пропаганди на крові… Read more »

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією та завоювала путівку на Євро-2024 (відео)

Збірна України перемогла команду Ісландії у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав” у польському Вроцлаві завершився з рахунком 2:1. Ісландці вийшли вперед на 30-й хвилині зустрічі. Форвард “Дженоа” Альберт Гудмундссон розібрався… Read more »